Fiús anyukáááááááááááááááák!!! És kedves apukák! A LEGO TECHNIC motorjai már az üzeletekben :)
2016. december 12. írta: persica

Fiús anyukáááááááááááááááák!!! És kedves apukák! A LEGO TECHNIC motorjai már az üzeletekben :)

Készülj fel a motoros szezonra a LEGO® Technic BMW R 1200 GS Adventure™-el!

LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure segítségével lerövidül a várakozási idő a motoros szezon kezdetéig. Míg az igazi járgány a garázsban várja a szezonkezdést, a szett lehetővé teszi a motorozás szerelmeseinek, hogy a nappalijukban éljék át a vezetés élményét. A 630 darabból álló modell a BMW Motorral szoros együttműködésben született, egyesítve az innovatív dizájnt és mérnöki tudást.

Az eredeti modell hiteles másolata

LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure modellje megragadja az életnagyságú jármű vonalvezetését, ami a kék és fekete színösszeállítással együtt visszaadja az eredeti modell hangulatát. A további apró kidolgozott részletek, mint a mozgó kormány, az egyedülálló BMW Motorrad Telelever első futómű, az aerodinamikus szélvédő és a kidolgozott ülés egyaránt eleget tesznek a motor és a LEGO Technic fanok elvárásainak. A motor számos technikai különlegességgel is büszkélkedhet, mint a látható hajlított tengely és a BMW Motorrad sajátossága, a kéthengeres boxermotor, ami indításkor azonnal működésbe lép. Jól szemléltetik a modell részletességét az alaposan kidolgozott fekete küllős all-terrain gumiabroncsok.

A LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure szett a lehető legélethűbben visszaadja az eredeti jármű formáit és mechanizmusait, megtartva az építés élvezetét és realisztikus élményét. A modell 18 cm magas, 33 cm hosszú és 10 cm széles. Emellett a szetthez kapcsolódik egy interaktív LEGO applikáció, melyen keresztül elérhető egy digitális 3D építési útmutató.

40 éves a LEGO Technic

A részletesen kidolgozott LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure egy kis meglepetést is rejt a gyűjtők számára. Mivel a LEGO Csoport jövőre ünnepli a LEGO Technic 40. születésnapját, egy speciálisan díszített LEGO Technic elemet is rejt a szett. A készlet 2017. január 1-től kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1212043655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása