3D ránctalanító Hialuron-aktivátorral a Diadermine-től
2017. február 22. írta: persica

3D ránctalanító Hialuron-aktivátorral a Diadermine-től

Professzionális krém 3D-Hyaluton aktivátorral, amely 3 dimenzióban csökkenti a ráncokat.Használata a 45-65+ év közötti korosztály részére ajánlott.

A Diaremine Derma-Professional módszer egy modern, bőröregedést gátló ápolás, amelyet a professzionális, a bőr esztétikai kutatás legújabb eredményeit felhasználó szépségápolási módszerei ihlették.

Idővel a bőr természetes Hyalurontartalma egyre kevesebb lesz, csökken a nedvességtartalma, finom vonalak, ráncok keletkeznek. A krém célzottan Hyaluronsavval- a bőrazonos ráncfeltöltő anyaggal látja el a bőrt. A 3D hyaluron aktivátor a bőrsejteket több Hyaluron termelésre ösztönzi. A nedvességraktárak feltöltődnek. A mikrokapszulás Hyaluron behatol a bőrbe és a ráncokat belülről tölti fel.

Rendszeres használata a ráncok és az apró vonalak három dimenzióban csökkennek, mélységük kivehetően csökken, a ránc hossza csökken, a felület sima lesz - a feszes bőrért és definiált bőrstruktúráért.

Bőrét 24 órán keresztül hidratálja. A bőr láthatóan simábbá, egyenletesebbé, lággyá és puhává válik.

Nappali és Éjszakai változatban kapható

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7412283023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása