Bár még csak a küszöbön a TAVASZ, de azért nem árt óvni a bőröd a napsütéses kalandok idején!
2017. március 14. írta: persica

Bár még csak a küszöbön a TAVASZ, de azért nem árt óvni a bőröd a napsütéses kalandok idején!

Az Eucerin Sun termékcsaládja gondoskodik az egészséges, szép bőrről az első napsugarak megjelenésétől kezdve egész nyáron át

Te is élvezed a tavasz beköszöntét, és már búcsút intettél a szürke, borongós télnek? Az első meleg napsugarak megjelenésével virágzik a jókedvünk, viszont a bőrünk veszélynek van kitéve. A nap nem tűz olyan erősen, mint nyáron, de az UV-sugárzás már ilyenkor is ártalmas lehet a bőrre és károsíthatja annak szerkezetét. A fényvédelmet épp ezért már ilyenkor el kell kezdenünk, és egész nyáron át nem szabad megfeledkeznünk róla. Az Eucerin Sun termékcsalád segítséget nyújt bőrünk ápolásában és a nyári forróságban is hatékony fényvédelmet biztosít.

A nap elleni védekezés kimagaslóan fontos bőrtípustól és korosztálytól függetlenül. Hasznos lehet a megfelelő ruházat, egy kalap vagy egy UV-szűrős napszemüveg is, de nem szabad megfeledkezni a fényvédők használatáról sem. Az Eucerin Sun termékcsalád magas szintű fényvédelmet nyújt a bőr egyedi igényeinek megfelelően, hiszen hatékony UVA és UVB fényszűrő rendszer, valamint biológiai védelem jellemzi. Mindegyik termék könnyű textúrájú, egyszerűen felvihető és gyorsan beszívódik. A napozó termékek kizárólag válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Válogass kedvedre az Eucerin Sun termékek széles kínálatából, és gondoskodj bőröd egészségéről a melegebb hónapokban is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2812338607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása