7 Lights Powder Illuminator a SHISEIDOtól
2017. április 27. írta: persica

7 Lights Powder Illuminator a SHISEIDOtól

Az eredeti Rainbow Face Powder 1917-ben jelent meg Japánban. Akkoriban a fehér bőr volt a divat, így a nők csak fehér púdert használtak vagy nagyon ritkán pirosítót. A Shiseido ekkor új makeup koncepciót alkotott – a hét színű púdert. A koncepció az volt, hogy a hét különböző szín erejével mindenki kiemelhesse egyéni bőrtónusát. Az akkor forradalmian új termék óriási siker volt, hiszen új értelmet nyert a sminkelés fogalma, az uniformizált megjelenés helyett mindenki saját bőrtónusát, saját szépségét emelhette ki.

A Rainbow Face Powder 100. évfordulójára a SHISEIDO kreatív igazgatója, Dick Page újraalkotta az eredeti hét színt a mai elvárásoknak és bőrtípusoknak megfelelően. Az új hétféle szín szinte az összes bőrtónushoz illeszkedik, ezáltal számtalan használati lehetőséget kínál.

A 7 színű kompakt púder kiemeli a bőr szépségét, friss, üde, vibráló hatást érhetünk el vele, bármikor használjuk.

Előnyök: 

Napközben is bármikor könnyedén felfrissíthetjük vele az arcot, egy leheletnyi púder és bőrünk máris újra friss, üde, akárcsak a reggeli arctisztítás után.

Friss, hidratált bőrt kölcsönöz.

A púder bármely bőrtípusra alkalmazható, a száraz, érdes bőrt lágyítja, míg a zsíros bőrt mattítja, felszívja a felesleges faggyút.

Finish: Természetes hatás: a púder használatával természetes háromdimenziós hatást érhetünk el maszkhatás nélkül.  Hidratált, üde bőr.

Használat: 

Az ecsettel keverje össze az összes színt és használja az egész arcra púderként.

 

A teljesen természetes hatásért használja csak a bal felső háromszöget világos bőrre, a jobb alsó háromszöget sötétebb bőrre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8912458643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása