IBUKI termékcsalád a SHISEIDOtól
2017. április 29. írta: persica

IBUKI termékcsalád a SHISEIDOtól

Mai rohanó világunkban, bőrünk is folyamatos stressznek van kitéve, melynek látható nyomai vannak. Erre nyújt tökéletes megoldást a SHISEIDO újdonsága.

Speciálisan a 20-30 év közötti korosztály igényeire fejlesztették ki, az Ibuki új életre kelti a folyamatos problémákkal küzdő, kiszámíthatatlan bőrt.

Ez a korosztály rendkívüli stressznek van kitéve, egyensúlyozni kell a munkahely és a magánélet között, folyamatos időnyomás alatt állnak, aktív életet élnek, intenzív érzelmi hullámokon mennek keresztül, melynek hatására külső és belső stressz egyaránt éri őket.

Nem meglepő, hogy erre a korosztályra jellemzők leginkább a folyamatosan visszatérő, hirtelen fellángoló bőrproblémák, melyek hol előjönnek, hol elmúlnak, viszont általában sosem múlnak el végleg.

Nem mindig tudjuk életstílusunkat bőrünk szükségleteihez igazítani – ezért a Shiseido külön bőrápolási családot alkotott ehhez az életstílushoz.

Az IBUKI termékek mindegyike HIDRATÁL, TÖKÉLETESÍTI a bőrfelszínt azáltal, hogy segít megelőzni a túlzott faggyútermelést, a kiszáradást, a fáradtság jeleit és elősegíti az optimális működést. MEGVÉD a különböző káros környezeti hatásoktól, melyeknek bőrünk nap mint nap ki van téve. Egyszerűen használható, mégis a legújabb technológiákkal fejlesztették ki, hogy a bőr belülről ellenállóvá, kívülről gyönyörűvé váljon.

SMART FILTERING SMOOTHER

Könnyű, bársonyos blur hatású szérum, mellyel hasonló hatást érhetünk el, akár az okostelefonokon használatos filterekkel. Azonnal felszívja a felesleges faggyút és halványítja a tág pórusokat. Kompakt kiszerelése lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük bárhová és bármikor tökéletesítsük vele megjelenésünket, mely egész nap tart.

Ajánlott: Bármely bőrtípusra, nappali használatra.

Előnyök: 

-          A felvitel pillanatában azonnal felszívja a felesleges faggyút és egész nap tartó simaságot biztosít.

-          Elhalványítja a pattanásokat, bőrhibákat.

-          Megvéd a kiszáradástól.

-          Növeli a bőr védekező rendszerét.

-          Halványítja a tág pórusokat.

 

Használat: Használja a bőrápolási rutin utolsó lépéseként vagy alapozó fölé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2412466535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása