A PIPACS RAGYOGÓ EREJE
2017. április 30. írta: persica

A PIPACS RAGYOGÓ EREJE

FLOWER BY KENZO Eau de Lumiére

Egy új káprázatos, energiával teli Eau de Toilette. Ragyogó, virágos illat, az érzelem felvillanása a bőrön. 

KENZO Parfums a fény illatát szokatlanul, szabadon egy teljesen egyedi parfümben fedezi fel.

A FLOWER BY KENZO történetében először, Alberto Morillas az új illatot Amandine Clerc-Marie-vel karöltve alkotta meg.

Alberto Morillas Parfümkészítő Mester, számtalan díj és elismerés birtokosa, jegyzi az összes FLOWER BY KENZO illatot, melyeket állandóan újragondol és újraértelmez… Amandine Clerc-Marie már tizenöt éve parfümkreátor, kíváncsi és spontán, ihletői a vizuális képek: mozgás, színek, formák. Egy vibráló és dinamikus alkotópáros.

 

A KÁPRÁZATOS PIPACS

BOLGÁR RÓZSA a jellegzetes szívjegye a FLOWER BY KENZO minden illatának. Ez a nemes és különleges virág Bulgáriában terem, a rózsák völgyében. Gazdag, érzéki, különlegesen nőies illat, minden mástól megkülönböztethető.

A FLOWER BY KENZO Eau de Lumière káprázatos, virágos illatában ezt a szuper rózsát méz jegyekkel tették hangsúlyosabbá. A SAMBAC JÁZMIN napsütötte érintése még szikrázóbbá teszi az illatot. A kalabriai bergamot elegánsan és frissen indítja az illatot, vibráló, energikus, spontán érintéssel.

FLOWER BY KENZO eredeti illata fehér-pézsmás. Ebben az új verzióban újraértelmezve új oldallal mutatkozik be: modernül, lágyan és érzékien. Tiszta átlátszóságot tükröz, a csábítás mágneses erejével.

 

Az illat hangsúlyozásához az ikonikus FLOWER BY KENZO üveg új aurával tündököl.

Az emblematikus pipacs grafikusabbá válik. A mély piros szín korallá válik, arany szál hangsúlyozza a hajlatokat, felismerhetően emeli ki a pipacs hosszú, végtelen szárát. A parázsló szív meleg, sugárzó fényt áraszt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4312468555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása