ANSWEAR.hu – vásárlás korlátok nélkül!
2017. június 06. írta: persica

ANSWEAR.hu – vásárlás korlátok nélkül!

Rendelj online. Gyűjtsd be a bókokat az ANSWEAR oldalán vásárolt ruháidra, kiegészítőidre :)

Te is szereted a kényelmet? És praktikusan online rendelni szebbnél szebb ruhákat, cipőket, kiegészítőket?

Ha igen, akkor látogass el a www.answear.hu oldalra :)

Az ANSWEAR oldalán saját márkák és világ márkák közül választhatsz!

A sok sok pozitívum mellet kiemelném az ANSWEAR legnagyobb előnyeit, amit tapasztalhattam, és ez nem más, mint a: gyorsaság, pontosság és a minőség!!! Szombaton úgy döntöttem, eljött az ÉN időm :) gyermek a vízben pancsol (fél szemem rajta!) én pihenek az árnyékban, és böngészem az ANSWEAR.HU oldalát..... bele is szerettem egy elegáns arany színű PARFOIS márkájú mokaszinbe, egy csinos, ugyanakkor lezser fazonú MANGO ruhába, és persze a most nagyon divatos fekete MANGO hátizsákba... Rendelés megtörtént, izgulás, főleg a cipő méret miatt (nagy lábon élek....)

E-mailben folyamatosan tájékoztattak, éppen hol tart a rendelésem, elfogadták, feldolgozták, úton hozzám.... Ma, egy kedves futár (DPD Hungária) felhívott, hogy érkezik, és kb. 10 perc múlva itt is volt :)

Nagyon szép karton dobozba (nem nejlonba csomagolva) érkeztek a megrendelt termékek. Átadás - átvétel, még mindig izgulás, kíváncsisággal fűszerezve..... doboz kibontása, és öröm, öröm öröm! A cipő tökéletes, a ruha álom szép, és nagyon csinos, a hátizsák, elegáns.... Szóval: hatalmas ölelés az ANSWEAR.HU minden dolgozójának, akik részt vettek a projectben, az összekészítéstől a szállításig!

KÖSZÖNÖM!

PRÓBÁLJÁTOK KI, NEM FOGTOK CSALÓDNI!

www.answear.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7312567021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása