Kék korszak :)
2017. június 28. írta: persica

Kék korszak :)

A Douglas Parfüméria saját márkás termékei gondoskodnak bőröd szépségéről!

Aquafocus Gél Krém frissítő és krémes textúrája azonnal helyreállítja a szomjas bőrt az egész napon keresztül tartó hidratált hatásért. A bőre vissza fogja nyerni a komfort érzetét és rugalmasságát. Aktív összetevője a nátrium-hialuronát, ami erősen hidratál, film képző tulajdonságú. A hialuronsavak filmrétege pedig segít megtartani a hidratáltságot. Minden Aqua Focus termék hármas hatású hatóanyag komlpexet tartalmaz, amely segít előállítani, megtartani és keringtetni a vizet a bőrben. Parabén mentes.

GENTLE EXFOLIATING SCRUB

Könnyű, krémes textúrája gyengéden hámlasztja a bőrt, eltávolítva a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket: a bőr textúráját finommá és ragyogóvá teszi.

MOISTURE CREAM FACE&BODY

Ez a különleges hidratálókrém lágy textúrájú, az arcra és testre egyaránt alkalmazható. Minden bőrtípusra, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. Parabénmentes.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6012626165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása