A nagy D24 kihívás – SUHANJ! Fitness nyíltnap
2017. július 14. írta: persica

A nagy D24 kihívás – SUHANJ! Fitness nyíltnap

Gyere és mozogj Magyarország első integrált edzőtermében, a SUHANJ! Fitnessben július 15-i nyílt napunkon, és gyűjtsd az aktív perceket a D24-gyel a SUHANJ! Alapítványnak!
Pilates, fittball, kranking, spinning órák és szabad edzési lehetőség várnak. A nyílt napon a részvétel ingyenes, és mindenkit megajándékozunk egy D24-gyel! Ráadásul kiemelt vendégeinkkel is találkozhatsz.

Ezen a napon minden egyes edzéssel töltött pillanat hozzájárul ahhoz, hogy a D24 támogatásával megvásárlásra kerüljön egy olyan erősítőgép, amelyet fogyatékkal élők és épek egyaránt tudnak használni. Így nemcsak egy kellemes sportélményben lesz részed, hanem részvételeddel hozzájárulsz a jótékonysági akció sikeréhez is.

Részletes program és az órákra való bejelentkezési információ: https://www.facebook.com/events/

Időpont: 2017. július 15., 9:00-18:00

 

Helyszín: Suhanj Fitness, 1136, Budapest, Tátra u. 6.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4612664301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása