Öt szett, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyári utazásodra!
2017. július 24. írta: persica

Öt szett, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyári utazásodra!

Megérkezett a júliusi kánikula, mikor ez emberek nagy többsége elindul a jól megérdemelt szabadságára. Akár egyedül vágunk útnak, akár párosan, az utazás előtti napokban biztosan feltesszük magunknak a kérdést: mit vigyek magammal? A Miss Balaton két gyönyörű nagykövete Nagypál Kriszti és Horváth Cintia mutatja be a nyár elengedhetetlen ruhadarabjait, ami talán megkönnyítheti a csomagolást is.

Egyrészes fürdőruha- a kényelmes lubickoláshoz

Véget ért már az az idő, amikor az egyrészes fürdőruhát csak akkor vett fel az ember, ha úgy érezte, hogy rejtegetni valója van. Idén nyáron egyszerűen hódítanak az egyrészes fürdőruhák, amikben viselőjük minimum úgy tündökölhet a parton, mint a kétrészeseket viselő társaik.

Választhatsz színeset, feketét vagy tűz pirosat, a legfontosabb, hogy a hozzá választott kiegészítők is harmonizáljanak. Egy szolidabb mintázatú darabhoz például bátran válassz fényes és csillogó kiegészítőket, például egy flitteres strandpapucsot.

Fényes strandlepel a kétrészes fürdőruhákhoz

Nem csak a tökéletes fürdőruhával, de a hozzátartozó strand kiegészítőkkel is hódíthatsz a nyáron. Egy feltűnő és csillogó strandlepelben bármilyen helyzetben magabiztosan vonulhatsz. Ha éppen nem a vízben fürdesz, akkor bátran vedd fel kedvenc ékszereidet is és csillogj hollywoodi sztárként a parton.

Lenge hosszúruha és bőr kiegészítők a délutáni sétákhoz

Akár esti, akár délutáni programról van szó, egy lenge ruhában még a belvárosban is megteremtheted a tengerparti érzést. Ha már túl vagy az első napozásodon, akkor bátran válassz az élénkebb színű ruhadarabok közül, amiket további színes bőr kiegészítőkkel is feldobhatsz.

Fényes táska, csillogó cipő: a tengerpart királynőjének elengedhetetlen kiegészítői

Ha lement a nap, jöhetnek az esti programok. Akár egy hangulatos vacsora, akár koktélozás a terv, a fényes és csillogó kiegészítőket idén egyszerűen nem tudod túlzásba vinni. Egyedül a színekre vigyázz. Míg az aranyat már bátran hordhatod az ezüsttel, fókuszálj maximum két színre és annak alapján válaszd ki kiegészítőidet. Idei utazásod jelszava legyen bátran a „tündöklés.”

A kedvenc koktélruhád! Mert bármi megtörténhet…

Amikor állsz a teljesen megpakolt csomagod előtt és azon gondolkodsz, hogy vajon van-e értelme betenned a kedvenc koktélruhádat, akkor a válasz: igen. Na persze érdemes az ésszerűség határain belül összeválogatnod csomagodat, de ha nem hegymászásra indulsz, akkor miért ne vinnéd magaddal a kedvenc szettedet, amiről tudod, hogy tökéletesen áll, és mindig jól érzed benne magad?

Jöhet a szőke férfi fehér lovon, egy váratlan esküvő vagy egy exkluzív kiállítás. Ha a kedvenc koktélruhád nálad van, egyszerűen nem érhet téged semmi váratlanul!

Kiegészítők Napszemüveg Ékszerek: Cango & Rinaldi

Szoknya és felső: Sugarbird

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr112685965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása