A MATRIX TUDJA A SZŐKE HAJ TITKÁT!
2017. július 27. írta: persica

A MATRIX TUDJA A SZŐKE HAJ TITKÁT!

BRASS OFF & VAVOOM termékek! A fodrász szalonokban a 2. legnépszerűbb szolgáltatás a szőkítés

BRASS OFF / SZABADULJ MEG A SZŐKÍTETT BARNA HAJBAN MEGJELENŐ NEM KÍVÁNATOS REZES TÓNUSOKTÓL

Színező pigmentek, Vitamin Oil. Tartozz Te is a trendi szőkék csapatába!  

Az első hajápoló termékcsalád a Matrix Total Results portfóliójában, amely képes semlegesíteni a nem kívánatos rezes árnyalatokat, miközben ápolttá, puhává és erősebbé varázsolja a szőke hajat. Egy teljes termékcsalád a szőke haj otthoni ápolására

BRASS OFF SAMPON: Semlegesíti a felvilágosított vagy szőkített haj rezes árnyalatait, és ezzel egy időben hűvös tónusukkal frissíti fel a hajszínt. Szőkített hajra ideális. A semlegesítés érdekében ajánlott a sampont minden másnap használni. Használata: Védőkesztyű használata ajánlott, hogy ne fogja össze a kezet. Vidd fel a sampont nedves hajra, habosítsd fel. Hagyd 3-5 percig hatni. Öblítsd le, majd vidd fel rá a Brass Off balzsamot.

BRASS OFF BALZSAM: Semlegesíti a felvilágosított vagy szőkített haj rezes árnyalatait. Szőkített hajra ideális. Vitamin Oil formulájával ápolja a szőkített hajat, puhaságot, hidratáltságot és rugalmasságot biztosít neki. Használata: A sampon alkalmazása után vidd fel nedves hajra. Masszírozd a hajba, majd öblítsd le. Extra táplálás érdekében hagyd a hajon hatni 5-10 percig. Minden hajmosás után alkalmazható.  

OTTHONI HASZNÁLAT (a So Silver és a Brass Off esetében) A hajfestés után 2-3 héttel, hetente pár alkalommal. A Color Obsessed samponnal váltogatva. A hűvös árnyalatok hatékonyabb megőrzéséért és az intenzív hidratálásért javasoljuk a Brass Off balzsam használatát.

HELLO BLONDIE A SZŐKE HAJ RAGYOGÓ FÉNYÉÉRT ÉS ÁPOLÁSÁÉRT

HELLO BLONDIE SAMPON: Az ápoló kamillával gazdagított HELLO BLONDIE sampon puha tapintásúvá varázsolja a hajat és megkönnyíti a kifésülését. Valamint lenyűgöző fényt biztosít a szőke hajnak, amely így multidimenzionális színben ragyog. Használata: Vidd fel a terméket vizes hajra, habosítsd fel, majd öblítsd le. Ezt követően használd a Hello Blondie kondicionálót. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki.  

HELLO BLONDIE BALZSAM: Az ápoló kamillával gazdagított HELLO BLONDIE sampon puha tapintásúvá varázsolja a hajat és megkönnyíti a kifésülését. Valamint lenyűgöző fényt biztosít a szőke hajnak, amely így multidimenzionális színben ragyog. Használata: A Hello Blondie sampon használata után vidd fel nedves hajra. Masszírozd bele a hajba. Öblítsd le. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki.  

HELLO BLONDIE HAJFÉNY SZŐKE HAJRA

Könnyed fátyol réteget képez a hajon az erősebb haj érzetéért és a szőke haj fényének megőrzéséért. Az UV-szűrőket is tartalmazó hajfény kiemeli a szőke haj ragyogó fényét. Használata: Permetezd törölközőszáraz hajra és formázd azt szokás szerint. Az ápoló kamillát tartalmazó HELLO BLONDIE termékek puha tapintásúvá varázsolják a hajat és megkönnyítik a kifésülését. A szőke haj tükörfényes, és multidimenzionális árnyalatokban ragyog.

PROFI TIPP: Nem csak új dimenziókat ad a szőke hajszínnek, de a benne lévő kamillának köszönhetően nagyfokú ápolást is biztosít. Így a haj nem szöszösödik és még könnyebben kezelhetővé válik. A hajban maradó ápoló fésülhetőséget, rugalmasságot és ápoltságot biztosít a frizura számára.  

ÚJDONSÁG! AEROSZOL MENTES HAJLAKK A MATRIXTÓL! A TELJES VAVOOM TERMÉKCSALÁD VAVOOM MEGA HOLD HAJLAKK

Formázz, változtass, rögzíts! Erős tartást és természetes esést biztosít a frizurának. Megújult, pumpás kiszerelésben! Extra erős, ultra könnyen száradó hajlakk, amely azonnali volument, textúrás és tartást ad a hajnak. Használat: Utolsó lépésként vidd fel a frizura egészére, vagy szekciónként a haj természetes esésének támogatásáért. Száradás után újraformázható! Tartás: extra erős 

A TELJES VAVOOM TERMÉKCSALÁD

Vavoom erős / extra erős hajlakk, Vavoom Height of Glam, Vavoom Rootriser, Vavoom Shapemaker, Vavoom Mega Hold

Kizárólag MATRIX fodrászszalonokban kapható termékek.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6812694721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása