Green Brand díjat nyert a Rossmann
2017. július 28. írta: persica

Green Brand díjat nyert a Rossmann

A drogéria hatalmas sikert ért el az Alterra sajátmárkás termékeivel

A Rossmann két sajátmárkás termékcsaládjával elnyerte a Green Brand (Zöld Márka) 2017/2018 díjat Németországban. Az Alterra natúrkozmetikumaival és az enerBIO bioélelmiszereivel a vállalat a környezetvédelem és az egészséges életmód fontosságára igyekszik felhívni a fogyasztók figyelmét. Környezettudatos termékpolitikájának köszönhetően immár másodszor jutalmazták a Rossmannt ezzel a díjjal. 

A természetes kozmetikumok kedvelői az Alterra szépségápoló készítmények széles palettájából választhatják ki a számukra megfelelő terméket, hiszen a termékcsalád kínálatában többek között ajakápoló, szappan, arc- és testápoló is szerepel. Mindezek értékes növényi kivonatok és illóolajok elegyéből készülnek, ráadásul nem tartalmaznak mesterséges színező- és illatanyagokat, tartósítószereket, szilikont, paraffint és egyéb ásványi olajat. Vitaminokkal és természetes növényi kivonatokkal segítenek a szép és fiatalos bőr megőrzésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1412697543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása