Nyár, Rózsa, CHLOÉ
2017. július 29. írta: persica

Nyár, Rózsa, CHLOÉ

Rózsa & Parfüm.... mi más kellhet egy nőnek? A válasz: CHLOÉ 

A Chloé márka története 1952-ben, Párizsban kezdődött. A Chloé parfümök a francia parfümvilág csúcs képviselői. 

A Chloé parfümök elragadó, friss, kifinomult virágesszenciákkal illatoznak. Nem hiányzik azonban a fás tónusokban jelentkező önbizalom sem, s az eredmény egy figyelemre méltó, tisztán női kompozíció, amely egyben a lélek kötetlenségét és őszinteségét is támogatja. Mindezt ikonikus palackok és nem mindennapi reklámkampány emeli ki.

A Chloé márkánál megvalósul a termékcsaládok közti tökéletes szimbiózis. A Chloé megalkuvás nélkül tiszteli a nőiességet, a gyengédséget és a vonzerőt. Egész sor olyan elemet és kifejezést foglal magába, amelyek a női világban találhatók meg. Ha tehát szívesen érzi magát nőnek, akkor, nem mehet el észrevétlenül a Chloé parfümök mellett.

A parfüm mellett a parfümmel illatosított testápoló is méltó helyet foglal el. Kipróbáltam, az illata ugyan olyan tartós és intenzív, mint az üvegbe zárt "rózsáé" :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6412700485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása