L'Oreal / Pure Clay Detox Mask
2017. augusztus 18. írta: persica

L'Oreal / Pure Clay Detox Mask

Maszkot felkenni! :)

A sós tenger víz jótékony hatásairól sokat hallunk, de azért nem árt a bőrápolás a tengerben való fürdőzés után, arcbőrünk meghálálja ezt a kis odafigyelést a nyaralás utáni időszakban. A kishugommal akcióba lendültünk, és méregtelenítettük az arcbőrünket! Próbáljátok ki ti is! 

A L’Oréal Paris megalkotta a Pure Clay agyagmaszkot. Mely a faszén előnyeivel és erejével méregteleníti és ragyogóvá teszi a bőrt csupán 10 perc alatt. A méregtelenítő arcmaszknak a gyengéd de erős formulája luxus élményt nyújt, amíg az erős, tiszta agyag és faszén mágnesként vonzza magához a mély szennyeződéseket és tisztítja a pórusokat. Ez a krémes és nem száradó formula tisztítja, bársonyossá és kiegyensúlyozottá teszi a bőrt. A Detox Pure-Clay Mask kezeli a fáradt, megfakult bőrt és tisztává, egyenletessé, ragyogóvá teszi azt. Több használat után tisztít és méregtelenít. 

Köszönjük L'Oreal! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1312761740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása