Amire megéri várnunk!
2017. augusztus 24. írta: persica

Amire megéri várnunk!

L'Oreal X BALMAIN

Bár már írtam róla, hogy nemsokára debütál a Balmain - L'oreal együttműködése, mostanra kiderült, hogy a Magyarországi megjelenésre még egy kicsit várnunk kell. A Balmain - L’Oréal Paris kollekcióból 8 különleges színű rúzs 2018 márciustól kerül forgalmazásra.

Mint azt tudjuk, a L’oreal, méltán híres modelleket is felsorakoztat a fantasztikus együttműködéshez, így olyan szupermodellekkel dolgozik együtt, mint: Doutzen Kroes, Lara Stone, Cindy Bruna, Ming Xi, Luma Grothe, Neelam Gill, Alexia Graham, Valentina Sampaio, Soo Joo Park, Grace Bol és Maria Borges.

Olivier Rousteing a Balmain Paris kreatív igazgatója, 12 gyönyörű, különleges, stílusos és igen eredeti kollekciót álmodott meg az ikonikus Color Riche rúzsokhoz.

 

Tavaszig meg várunk, mindenképpen!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7312777706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása