Fitness kollekció a TEZENISNÉL!
2017. augusztus 29. írta: persica

Fitness kollekció a TEZENISNÉL!

A nemzetközi fehérnemű márka, a Tezenis bemutatja legújabb trendvezérelt fitnesz kollekcióját, amelynek darabjai az edzőteremben vagy otthoni pihenéshez is tökéletes viseletek.

Tezenis bemutatja 2017/18-as őszi/téli sportkollekcióját, amely energikusabb, mint valaha! Az elmúlt néhány évben egyre több nő számára vált a fitnesz életmóddá - a Tezenis ezekhez az igényekhez igazodva teremti meg és kínálja fel legújabb, ellenállhatatlan darabokból álló sportkollekcióját.

A virágmintás sportmelltartók városi hangulatúak, hordhatóak és kívánatosak, friss, urbánus viseletek, míg a virágos body valódi kötelező darab. Tökéletes minden fitness tevékenységhez, függetlenül attól, hogy spinningezel vagy futsz.

Minden, ami a sokoldalú edzéshez szükséges, megtalálható a kollekcióban, beleértve a pulóvereket, trikókat, leggings-eket és jogger-nadrágokat. Minden darab Instagram-kész, trendi sötét rózsaszín, fekete és a szürke árnyalataival; ideálisak divat- és fitneszblogger számára egyaránt.

Sportos darabok, fekete és szürke színben, pasztellnyomatokkal kombinálva, amelyek nőies hangulatot adnak a kollekciónak. Nincsenek kifogások, ezzel a kollekcióval teljessé teheted a fitnesz outfitedet, anélkül, hogy egyetlen edzőtermi vagy utcai edzést is kihagynál a napi rutinodból.

Az új TEZENIS #fitness_city kollekció ultra cool és modern, lehetővé teszi viselője számára, hogy elérhető árkategóriájú, sokoldalú darabokat kombinálhasson.  

A kollekció már elérhető a Tezenis üzletekben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3712788434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása