Fedezze fel az új, sokoldalú, természetes bőrápolást Írországból!
2017. szeptember 13. írta: persica

Fedezze fel az új, sokoldalú, természetes bőrápolást Írországból!

A Human + Kind termékcsalád a Marionnaud Parfümériákban.

A célvásárlónk 18 és 40 közötti nő, aki képzett, tájékozott, egészség- és környezettudatos, sokat utazik, modern, progresszív és magabiztos. Ő valószínűleg egy anya, vagy azzá akar válni, tudja, mit akar az élettől és úgy véli, hogy a természetes alapú termékek jobbak mind a táplálkozásban, mind a szépségápolásban. Családjának és magának is így választ vásárláskor!  Emellett ezért nem szeretné elengedni azt, hogy minél jobban nézzen ki!

Az álmunk az volt, hogy egy gyengéd, hatékony és sokoldalú kozmetikumot kínáljunk Önöknek káros kémiai anyagok nélkül. Sikerült!

Tudtad? A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a shea vaj 4-6 hét után láthatóan, érezhetően javítja a bőr lágyságát, simaságát. Azok, akik rutinszerűen használják a shea vajat, számos egyéb speciális előnyre hivatkoznak a bőrbetegségekre, pattanásokra, viszketésre, napégésre, apró bőrsérülésekre, ekcémára, bőrallergiára és ráncokra való hatása miatt. A shea vaj fő alkotóelemei az olajsav, sztearinsav és linolsav. A shea vaj a bőr hőmérsékletén olvad, így gyorsan felszívódik.

Tudtad? Aloe Vera kivonatot használnak a bőrápolási termékekben az öregedésgátló és gyógyító hatása miatt. Az Aloe Vera gyógyító tulajdonságai vitathatatlanok és ezt az orvosi szakértők kutatásokkal is igazolják.

Tudtad? A 100%-ban természetes és biztonságos alternatívája a Botoxnak. A legfontosabb összetevők, az iskolavirág és a szamárbogáncs már klinikailag bizonyítottak! A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ az anti-ageing termékekben!

Tudtad? Míg a mai változata a mályvacukornak egyszerű szirup és cukor, természetes formájában hordoz néhány nagyon figyelemre méltó tulajdonságot. Amellett, hogy gyulladás gátló és vizelethajtó, ez egy bőrápoló is. A múltban zúzódások, égési sérülések kezelésére használták, és a legújabb kutatások bebizonyították, hogy képes felgyorsítani a sejtek regenerálódását.

Tudtad? A Human+Kind tisztító arclemosó valószínüleg a legjobb természetes arclemosó a világon. A legtöbb arclemosó megszabadítja a bőrt a természetes vedőrétegétől, így bőre feszült marad. A Human+Kind arclemosó nem tesz ilyet!

A HUMAN + KIND TERMÉKEKET MEGVÁSÁROLHATOD A MARIONNAUD PARFÜMÉRIÁKBAN! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1012826630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása