Mindenkinek megvan a saját szépségsztorija!
2017. szeptember 28. írta: persica

Mindenkinek megvan a saját szépségsztorija!

 „Szépségsztorik” elnevezéssel rendezte meg a dm drogerie markt az első beauty workshopját szeptember 21-én. A rendezvényre az ország legnagyobb beauty bloggerei, valamint szépségszerkesztői voltak hivatalosak. A drogéria szerette volna az őszi színek váltásával, valamint az újragondolt szépségkampánnyal is megismertetni Magyarország leghíresebb beauty képviselőit. Idézzük fel a legjobb pillanatokat!

A dm sokszínűségét tükrözi az is, hogy nem egyetlen kiemelt bloggerrel szeretne hosszú távú kapcsolatot kialakítani, hanem szélesebb körben értelmezi ezt a kommunikációs lehetőséget, s ezért hozta létre a szepsegsztorik.dm.hu weboldalt. Ahogy az elmúlt években megfigyelhető a tendencia, egyre több tehetséges blogger és vlogger tűnik fel a horizonton, éppen ezért fontos a drogéria számára, hogy a beauty témák mellett az életmód, kismama vagy akár DIY kategóriában is képviseljék magukat az online világ úttörői.

A dm első nagyszabású beauty rendezvényén a dm saját dekorkozmetikai márkái mellett a L’Oréal és CoconutOil Cosmetics is helyet kapott, az eseményre való érkezést pedig a Fiat támogatta. Az workshop-ot Orosz Barbara tévés személyiség nyitotta meg, majd a dm képviseletében Sliva Gabriella, PR csoportvezető, valamint Rácz Andrea szortiment menedzser köszöntője következett.

A hangulat már a kezdésnél is szuper volt, mindenki lelkesen pózolt a fotófalak előtt, és fedezte fel a különböző márkákkal berendezett szobákat. A tematikus termekben a meghívottak számtalan szépségprogram közül választhattak. Míg a trend IT UP a tökéletes sminkért, addig a Balea a hajápolásért volt felelős. A dm natúrkozmetikai vonala, az alverde több termékkel is képviseltette magát, arcápolás és dekorkozmetikum kategóriában. Nagy népszerűségnek örvendett a s.he stylezone szobában a Kencelabor kitelepülése – itt ugyanis lehetőség nyílt egyedi, természetes alapanyagokból készült ajakápolókat és arckrémeket készíteni.

A L’Oreal Paris új miss Baby Roll szempillaspirálját a vattacukrok világa inspirálta, ennek megfelelően helyben készült vattacukrokat kóstolhattak a meghívottak. Emellett megjelent a természet ihlette új prémium hajápoló márkája is, a Botanicals Fresh Care – ennek köszönhetően a szobát a márka korianderes illata lengte be. A Coconut Cosmetics segítségével természetes alapanyagokból készült bőrradírt készíthettek az érdeklődők, a felfrissülésről a Coconut masszőre gondoskodott.

„A rendezvény célja azon túl, hogy az őszi sminktrendeket és termékújdonságokat volt hivatott bemutatni a meghívottaknak, a dm az e napon debütáló www.szepsegsztorik.dm.hu weboldalát indította el, ami nem más, mint egy olyan gyűjtőoldal, ahol a bloggerek és dm vásárlók megoszthatják egymással tapasztalataikat a dm-ben kapható szépség termékekről, és elleshetik egymás mindennapi trükkjeit, bevált szépségpraktikáit. Szeretnénk, hogyha az oldalra látogatók hiteles és őszinte forrásból értesülnének a dm-ben kapható termékekről, újdonságokról – és ebben az ország beauty bloggereinek segítségét kérjük!”– nyilatkozta Sliva Gabriella az oldal küldetésével kapcsolatban.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8612909146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása