Viszlát kócos haj!!!
2017. október 29. írta: persica

Viszlát kócos haj!!!

Az eredeti Tangle Teezer Magyarországon!

A Tangle Teezer hajkefék egyedi technológiájának köszönhetően töredezés és fájdalommentes lesz a fésülködés.

A Tangle Teezer használata csökkenti a haj töredezését, fényesebbé teszi a hajat és fájdalommentessé a fésülködést.  

Az egyik legfontosabb termék az Original Tangle Teezer, mely a haj kifésülési, 1 lépéséhez lett kifejlesztve. Az Original TT-ből számos árnyalat áll a rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő hajkefét.  

A hajkefék egyedi, két fázisú technológiával lettek kifejlesztve: a rövidebb és hosszabb fogak váltják egymást, a hosszabb fogak felelősek a gubancok kifésüléséért, míg a rövidebb fogak a haj felszínét érintik, ezzel biztosítva a haj finom polírozását. Így tudjuk a haj természetes fényét maximalizálni.  

A termékek között külön hajkefe lett kifejlesztve a göndör hajra, mely a Thick and Curly nevet viseli! Pont erre a problémára nyújt megoldást a TT Thick and Curly hajkefe, mely annyiban különbözik az Original Tangle Teezer-től, hogy hosszabbak és erősebbek a hajkefe fogai, ami elengedhetetlen a göndör haj megfelelő kifésüléséhez.

A termékek a Parfümcenter webshopban megvásárolhatóak! 

http://parfumcenter.hu/tangle-teezer  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1913115434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása