Stílusos, trendi cipők a SHOE BAZAAR-ban!
2017. október 30. írta: persica

Stílusos, trendi cipők a SHOE BAZAAR-ban!

Izgalmas részletek egy kis extravaganciával! Ahogy az őszi szettekben előkerültek a motoros dzsekik, a szegecselt, varrt kabátok, úgy a cipőknél is megjelenik ez a stílusjegy, de egy kis csavarral. Ezen a télen olyan bakancsokat hordhatunk, amelyek alapvetően vagány, kicsit maszkulin darabok, ám egy-egy kiegészítő megbolondítja, így igazán extra lábbelink lehet. Sok esetben ez egy szatén cipőfűző, lakk betét, vagy csillogó textil betoldás. Ettől a karakteres vonalak lágyabbá válnak. Ha még tovább szeretnénk fokozni, akkor válasszunk olyat, amelyen csillogó kődíszek találhatóak. Jöhetnek a szőrme rátétek, pomponok, és bátran viseljünk a hűvösebb napokon színesebb cipőt, csizmát!

Nőies megoldások, finom darabok! Bár télen a legtöbb esetben a kényelem kerül előtérbe, szerencsére nem kell lemondanunk a nőies megoldásokról akkor sem, ha éppen csizmáról van szó. Akár tűsarokról, akár vastagabb sarok kialakításról legyen is szó, a csizmák formája, vonalvezetése elegáns, ugyanakkor kényelmet sugall. Továbbra is divat a térd fölé érő csizma, lehetőleg a vádlira és a combra simuló szárral. Ha fokozni szeretnénk, akkor válasszunk olyat, amit hátul apró masnik díszítenek, vagy épp, mint egy fűző feszül a lábunkra. Jöhetnek a csattok, az arany betétek, kedveltek a szőr pomponok, amik játékosságot és kifinomultságot adnak a lábbelinek.

A www.shoebazaar.eu webshopban a lengyel VICES márka elegáns és megbízható cipőit vásárolhatjuk meg, amelyek magas minőséget képviselnek, megfizethető áron. A legújabb divatirányzatok szerint kialakított modellekkel divatosak lehetünk. A kifinomultság, az elegancia, az ötletes megoldások, a legújabb trendek jellemzik a márkát.

Instagram oldal: shoebazaar.eu

FB oldal: www.facebook.com/shoebazaar.eu  

Webshop: https://shoebazaar.eu/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7713117718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása