Série Expert Powermix Shots
2017. november 24. írta: persica

Série Expert Powermix Shots

KEVERJ MAGADNAK SZEMÉLYRE SZABOTT HAJÁPOLÓ KOKTÉLT

A L’Oréal Professionnel fodrászai által közkedvelt Série Expert termékcsalád további újdonságokkal jelentkezik, ezt rejti a csomag is.A márka az otthoni hajápolást segítő teljesen új POWERMIX SHOTS termékekkel lep meg Téged: négy koncentrált összetételű ápoló anyaggal, amelyek remekül kiegészítik a professzionális POWERMIX szalonszolgáltatás hatásait. 

Mostantól a POWERMIX SHOTS segítségével egyszerre két különböző hajproblémát is kezelni tudsz otthonod kényelmes környezetében. A magyar nők négy leggyakoribb hajproblémáit kezelő ápolók állnak mostantól a rendelkezésedre: COLOR a festett haj ragyogásának fokozásáért, REPAIR a lipidekkel gazdagított hajápoló a haj regenerálásáért, glicerin tartalmú NUTRI a száraz haj táplálásáért, valamint ligetszépe olajjal dúsított LISS a nehezen kezelhető haj megszelídítéséért. 

A hatóanyagokat professzionális koncentrációban tartalmazó, személyre szabott POWERMIX szalonszolgáltatás élménye most az otthonodban is elérhető a POWERMIX SHOTS-nak köszönhetően! A Série Expert öt pakolásának és a négy SHOT-nak köszönhetően 20 féle különböző kombináció közül választhatsz, mellyel 2 poblémára is  megoldást tudsz nyújtani.  

KEVERJ MAGADNAK SZEMÉLYRE SZABOTT HAJÁPOLÓ KOKTÉLT

Keverd az egyik SHOT-ot (10g) a kedvenc Série Expert pakolásodba (250ml) és készíts magadnak személyre szabott hajápolót.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9413364209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása