ÚJ APPLIKÁCIÓ KELTI ÉLETRE A LEGO KOCKÁKAT
2017. december 13. írta: persica

ÚJ APPLIKÁCIÓ KELTI ÉLETRE A LEGO KOCKÁKAT

Már elérhető a LEGO® AR-Studio™ elnevezésű kiterjesztett valóság App

Megjelent a LEGO Csoport ingyenes kiterjesztett valóság applikációja, amely a virtuális és a fizikai LEGO játékélmény egyedülálló ötvözésével teszi lehetővé a gyerekek számára világszerte, hogy felfedezzék kreativitásukat.

A LEGO Csoport a játék jövőjét kutató részlegéről, a Creative Play Labből kikerülő, az Apple ARKittel közösen fejlesztett LEGO® AR-Studio™ egy kreatív eszköz, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy a legnépszerűbb LEGO® szettek digitális verziójával valós életbeli jeleneteket játszanak el úgy, hogy a valódi LEGO modelleket ötvözik a kiterjesztett valósággal.

Tom Donaldson, a Creative Play Lab alelnöke a LEGO Csoportnál elmondta: „Hiszünk benne, hogy a legjobb módja annak, hogy megjósoljuk, hogyan fogunk játszani a jövőben, ha mi magunk találjuk ki. A LEGO AR-Studio™ úttörő lehetőség a képzelőerőt fejlesztő játék számára, amelynek keretében a gyerekek egyszerre játszhatnak a fizikai és a digitális világban. Ez egy azok közül az innovatív lehetőségek közül, amelyek segítségével a fizikai illetve a virtuális valóságot ötvözzük annak érdekében, hogy szórakoztató és kreatív játékélményt nyújtsunk a gyerekeknek.”

Az appban a gyerekek és a LEGO rajongók felfedezhetik, és egyben irányíthatják is a LEGO modellek virtuálisan továbbfejlesztett animációs változatait, valamint valós környezetben játszhatják el saját történeteiket és kalandjaikat. Az app egyben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögzítsék ezeket a kalandokat és lementsék azokat okos eszközeikre.

“A LEGO AR-Studio™ játékélménye nyitott befejezésű, a gyerekek fantáziájára és kreativitására bízza a játék univerzumának megformálását. Lehetővé teszi a gyerekek számára a lebilincselő játékot, amely közben “mindegyik világban lehet egy kezük” – játszhatnak és építhetik a LEGO modelleket a fizikai világban, közben pedig készülékükkel életre kelthetik a szetteket” – mondta Tom Donaldson.

A LEGO AR-Studio™ szórakoztató animációkkal és audiovizuális hatásokkal eleveníti meg a LEGO® szetteket, amikor egymás mellé helyezik őket. A játék különleges elemei közé tartozik egy tüzet hányó sárkány, dudáló vonatok vagy egy tűzoltótömlőt használó tűzoltóautó – amelyek mindegyike aktiválható játék közben. Emellett Virtuális Arany Kockák is el vannak rejtve a LEGO AR környezetben, hogy játék közben a gyerekek megkeressék és összegyűjthessék őket.

A LEGO AR-Studio™ november 30-tól elérhető

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3813497475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása