CATRICE
2017. december 25. írta: persica

CATRICE

GENDERLESS limitált kiadás

A CATRICE GENDERLESS limitált kiadás pedig a Müller üzleteibe érkezik 2018. márciusában, melynek mottója: Nincsenek nemek, nincsenek határok! Mivel a nemi szegregáció egyre inkább elavult, a CATRICE mindenki számára lehetőséget ad az önmegvalósításra. Ebben a letisztult kiadásban helyet kapott egy hangover hidratáló arcmaszk, szemöldök formázó és színező, ápoló olajok, ajakrúzsok és highlighter paletta.

Nincsenek nemek, nincsenek határok – számos divattervező vallja ezt és inspirálja őket a kollekciók megalkotásában ebben a szezonban. Mivel a nemi szegregáció egyre inkább elavult, a CATRICE mindenki számára lehetőséget ad az önmegvalósításra.

HANGOVER ARC MASZK: Ezüst fátyol maszk, mely 2 részből áll: egyik rész az arcra, a másik pedig az orr és homlok területére. A frissítő, hidratáló gél textúra csodásan puhává és kellemes tapintásúvá varázsolja az arcbőrt. 

COLOUR-CORRECTING / LUMINIZER PÚDER: Többszínű porpúder színkiegyenlítő hatással a természetes és sugárzó megjelenésért. Minden bőrtónushoz megfelelő

MR. MATT AJAKRÚZS: Hosszantartó ajakrúzs magas fedéssel, bársonyosan matt végeredménnyel, mely nem szárítja ki az ajkakat 

MS. SLEEK AJAKÁPOLÓ OLAJ: Ajakápoló olaj két csodás hatással: a rózsaszín intenzívebbé varázsolja az ajkak színét, míg a rosé árnyalat természetes ragyogást biztosít.

SZEM&SZEMÖLDÖK PALETTA: 2 az 1-ben paletta a szemöldök formázásához és a lkifejező szemsminkhez: két neutrális szín és egy highlighter a végtelen lehetőségekért. 

PEEL-OFF SZEMÖLDÖK SZÍNEZŐ: Gél szerű, magasan pigmentált szemöldök zselé színező hatással, 2 árnyalatban.  A természetes hatású szemöldökért vidd fel a gélt a szemöldök szálakra és hagyd rajta 10-15 percig, majd távolítsd el a megszáradt festéket.

MATT CUSHION SZEMHÉJTUS: Magasan pigmentált, hosszan tartó folyékony szemhéjtus, mellyel vastag vagy akár vékony precíz tusvonal is készíthető, matt végeredménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr713523215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása