ESSENCE
2017. december 25. írta: persica

ESSENCE

Wood you love me?

2018. áprilisban érkezik az essence cuki állatokkal teli tavaszi wood you love me? trendkiadása a Müller üzleteibe.

A kiadást szeretnivaló állatkák és romantikus erdei hangulat ihlette: rókás és nyuszis hidratáló arcmaszkok, hologrammos nyuszis szemhéjpúder paletta, sünis sminkszivacs, ajak paletta és még számos imádnivaló termék! 

Idilli séta a szabadban, kellemes idő és a nap első sugarai, melyek finoman simogatják a bőrödet. 2018 áprilisban az essence cuki állatokkal teli romantikus erdő hangulatával ünnepli a tavaszt az új  “wood you love me?” trendkiadásával a Müller üzleteiben.

A kiadást, szeretnivaló állatkák inspirálták, minden termék csodás megjelenést varázsol!

energizáló szemmaszk: Hidratáló maszk szemre: élénkítő hatásának és aktív összetevőinek köszönhetően biztosítja a bőr hidratáltságát. A róka szerű megjelenésnek köszönhetően a kényeztető 

hidratáló arcmaszk: A hidratáló arcmaszk aktív összetevőkkel biztosítja a bőr számára a megfelelő nedvességet, rugalmassá teszi az arcbőrt. Az aranyos nyuszi minta pedig még viccesebbé teszi a kényeztető perceket 

highlighter & pirosító palette: A selymes, csillámló highlighter pezsgő árnyalatban és a lágy pink pirosító egy igazi álom csapat a ragyogó és üde arcbőrért. 

Sminkszivacs: Két praktikus sminkszivacs bármilyen textúra felviteléhez – mosható, újra használható. 

körömreszelő szett: Két körömreszelőből álló szett a körmök formázásához – és egy extra körömreszelő a legjobb barátnődnek!

szemhéjpúder & highlighter palette: Négy szemhéjpúder és egy highlighter lágy, selymes púderes textúrával a csodás szemsminkért – akár egy zöld füstös szemsmink a szerelem napjára! A hologrammos csomagolás imádnivaló nyuszikkal díszített, amelyek átölelik egymást, ha a palettát előre-hátra mozgatod.

duo szemceruza: Fából készült szemceruza két tökéletesen harmonizáló árnyalattal matt és csillámló kivitelben. Könnyedén faragható, puha textúra, mégis magas fedést biztosít a csodás, hosszan tartó végeredményért 

smokey eyes duo ecset: Duo szemhéjpúder ecset selymes, szintetikus sörtékkel: a lekerekített vég tökéletes satírozáshoz, míg a négyzetes alakú vég ideális egy füstös szemsmink elkészítéséhez.

Műszempilla: Műszempilla, mely lélegzetelállító dúsítást ad pilláidnak, és megdobbantja szívedet.A csomagolásban ragasztó is található 

Körömlakk: Gyorsan száradó, magas fedésű körömlakkok lime, halvány pink és metálfényű rosé gold árnyalatokban a hosszan tartó, trendi manikűrért!

ajak palette: Öt magas fedésű, krémes ajakrúzs pink-fuchsia-piros árnyalatban metálfényű, csillámló és matt végeredménnyel. Csókálló!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr913523195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása