Instant fiatalodás a Royal Clinics-nél!
2017. december 25. írta: persica

Instant fiatalodás a Royal Clinics-nél!

Felszívódó szálakkal történő arclifting (Fine Thread Contouring vagy FTC) során a bőrgyógyász helyi érzéstelenítésben hajszálvékony bio kompatibilis szálakat fűz a bőr alá, melyek egyrészt feszesebben tartják az arckontúrokat, másrészt a környezetükben serkentik a támasztószövetek termelését, így a bőr önmagát erősíti meg belülről.

A rádiófrekvenciás és tűs kezelést ötvöző ScarLet RF a bőr mélyére vezetett hőhatást ötvözi a tűs kollagén indukciós kezelések hatásával így a bőr dupla ösztönzést kap a kollagén termelés serkentésére. Ez a kezelés sem jár fájdalommal, mivel egyrészt helyi érzéstelenítésben zajlik, másrészt a gép rendkívül precízen állítja be a kezelés mélységét a különböző bőrterületek vastagsága szerint. 

A hialuronsavas feltöltés is csodákra képes: a bőr alá fecskendezett természetes vízmegkötő anyag különböző mélységű ráncokra, különféle összetételben elérhető, így az apró szarkalábaktól kezdve a mély barázdákig bármilyen ráncot kisimíthatnak vele. Sőt, teltebbé tehetők az ajkak vagy akár megemelhető az arccsont a segítségével. Az úgynevezett Volite kezelés olyan, mintha a bőrt vízzel párnáznánk alá!

Sokat hallhatunk mostanában a HIFU-ról. Az intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt hatékonyan feszesíti, ugyanakkor a bőr felszínén is jótékony hatást fejt ki. Feszesebb, simább felszínű bőrt eredményez: a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek, a szemöldök vonala megemelkedik. Fontos tudni, hogy kétféle, teljesen különböző hatékonyságú fókuszált ultrahangos kezelés elérhető: a kozmetikai és az orvosi. Csak az utóbbi ad igazán látványos eredményt már egyetlen kezelés után!

„Mindig megbízható, leinformálható, kiváló referenciákkal rendelkező orvost vagy klinikát válasszunk, mivel a szó szerint a bőrünket visszük a vásárra!” – javasolja Dr.Beke Dóra, a Royal Clincs orvos-esztétikai központ bőrgyógyásza. „Egy megbízható helyen a kezelést mindenképpen konzultáció előzi meg, amelynek során a kezelő részletesen elmagyarázza a páciensnek, pontosan hogy zajlik a kezelés és milyen eredmények várhatók.”

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1613523367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása