Hideg téli napokon is, egy igazán meleg és csinos kabátban tedd zsebbre a bókokat!
2018. január 10. írta: persica

Hideg téli napokon is, egy igazán meleg és csinos kabátban tedd zsebbre a bókokat!

Answear! Télen is elegánsan.

Az Answear.hu-ról:

ANSWEAR.hu – vásárlás korlátok nélkül. Kínálatunkban a világ több mint 200 legdivatosabb márkái közül válogathatsz. Ide tartoznak többek közt világhírű divatmárkák (Mango, Vero Moda), sportmárkák (Adidas, Nike, New Balance), kultikus farmer márkák (Levi’s, Lee, Wrangler), valamint egyedibb, ekszkluzív márkák is (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

Az ANSWEAR.com az első olyan lengyel multi-brand áruház, amely ilyen széles skálájú választékkal lepi meg kedves vásárlóit. Nálunk az egész családot fel tudod öltöztetni, hisz kínálatunkban a női és a férfi kollekciók mellett a gyermek ruhák teljes tárháza is fellelhető. Velünk gyors, biztonságos – és ami a legfontosabb – otthonról is elvégezhető a vásárlás.

A több ezer képpel ellátott, részletes leírást is tartalmazó termék mellett hasznos tanácsokkal látunk el, és a legújabb divatirányzatokkal is megismerkedhetsz. A trendmakerekkel, bloggerekkel, és a divat világának specialistáival folytatott folyamatos együtműködésnek köszönhetően biztosítjuk kedves Vásárlóink számára azt az ihletet, mely segít megtalálni a helyes utat a mindennapi divat világában.

Az ANSWEAR.com 2010 decemberében jött létre, és 2011 februárjában már a vevők házába szállította a kívánt terméket. Három évvel a lengyel piacon elért sikerek után (az elégedettségi index folyamatos növekedése, valamint az elnyert szakmabeli díjak is ezt bizonyítják), 2014-ben az ANSWEAR megkezdte működését Csehországban, és Szlovákiában is. Ezt követte 2015-ben az újabb piacok meghódítása, átlépve ismételten a lengyel határt, Ukrajnában és Romániában. A cég rendületlen fejlődésének ékes bizonyítéka a webáruház megnyitása hazánkban, Magyarországon, 2016 novemberében. A siker persze mindenek elött Neked köszönhető, kedves Vásárló. Bízunk benne, hogy mindíg elégedett leszel szolgáltatásunkkal, és oldalunkon megtalálod a számodra kedves termékeket. 

Látogass el a weboldalra! www.answear.hu

Kép: saját (PR)

Kabát: ANSWEAR Blossom mood

Információ: answear.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7413564415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása