A Valentin Nap illata
2018. január 11. írta: persica

A Valentin Nap illata

Romantikus parfümök az s. Oliver ajánlásával

Minden közül, ami szavak nélkül beszél, az illatok a leghangosabbak - állítja a világhírű parfümszakértő, Marian Bendeth. Egy szerelmi vallomást nagyon nehéz szavakba önteni, annál könnyebb viszont egy csábító illattal kifejezni.
Valentin napon készséggel állnak az igaz szerelmesek rendelkezésére a Mäurer&Wirtz romantikus illatai: virágszirmos, gyümölcsös vagy éppen fűszeres jegyeik által megnyílik a szerelem új dimenziója. 

Ragyogó nőiesség. s.Oliver For Her

Elegánsan virágos illatkompozíció, melyben a törökrózsa központi illatát a magnólia selymes érzékisége öleli körül.  A fejillat egzotikumát a licsi és a bergamot adja, hogy aztán púderesen kellemes lecsengést kapjunk egy íriszből, mósuszból és ámbrából álló, bársonyos alapillatból.  

Férfias elegancia. s.Oliver For Him

Fekete tea, ropogós, friss alma és piros bors jegyekkel indul a kompozíció, a szívillatban pedig egy rozmaringos, ibolyaleveles, vonzó férfi illat bontakozik ki. A sötét antracit üvegcsében rejlő parfüm a mindennapok luxusával ajándékozza meg viselőjét, és lágy tonkabab, zöld moha aromát hagy maga után

Könnyedség. s.Oliver SO PURE

Jó közérzet és egyszerűen csodálatos illat: ehhez segít hozzá a skandináv boldogság titkát hirdető parfümpáros, a "hygge" kétféle friss illata. A női változat pezsdítő citrus jegyeit virágszirom aromák teszik légiessé, a férfiaknál a jószagú levendula párosul az üde kardamommal. Közös fás, almás összetevők teremtik meg a tiszta harmóniát.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9613566329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása