Új gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius
2018. január 27. írta: persica

Új gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius

Danubius Mini Hotel a MiniPoliszban :)

Megnyitott a Danubius Hotels Group legújabb szállodája Budapest központjában. A szállodavállalat legkisebb tagja, a mindössze 25 négyzetméteres Danubius miniHotel egyetlen franciaágyas szobával rendelkezik.

A Danubius miniHotel rekordidő, alig három hét leforgása alatt épült fel a MiniPolisz interaktív játszóházban. A szálloda területe mindössze 25 nm, ahová a felnőttek csak lehajtott fejjel tudnak belépni. Egyetlen szobája egy hangulatos franciaágyas szoba, amelyből zuhanykabinos fürdőszoba nyílik. Valamennyi berendezési tárgy, így a minifoteles recepció és a mini bárszékes lobby bár is megszólalásig hasonlítanak az igazi szállodákban megszokott bútorokhoz.

A Danubius miniHotel a szó legszorosabb értelmében gyerekbarát szálloda. Gyerekek üzemeltetik és gyerekek látogatják, Budapest egyik legizgalmasabb interaktív játszóházában, a MiniPoliszban épült, ahol 3-12 éves gyermekek néhány órára felnőtté válnak. Felnőtt munkát, felnőtt szerepeket választanak maguknak, hogy kipróbálják, milyen is a hétköznapi élet felnőttként. Bevásárolnak, pizzát sütnek, kukásautót vezetnek, fogorvosnak állnak, virágot ültetnek, eladóvá vagy fodrásszá válnak, sőt – a Danubius Hotels Groupnak köszönhetően – szállodát üzemeltetnek, vagy ha arra támad kedvük, szállodai vendégek lehetnek. A MiniPolisz filozófiáját követve a Danubius miniHotelben is interaktív, játékos tanítás folyik, animátorok közreműködésével. A gyerekek megismerkednek a szállodai recepciós, a londiner, a szobalány, a pincér vagy éppen a szállodaigazgató munkájával.

„A játék közben olyan elemek teszik még életszerűbbé a Danubius miniHotelt, mint a logózott munkaruhák, a szállodai nyomtatványok, a regisztrációs bejelentő lapok, amelyek kiterjednek a pihenni vágyó vendégek extra igényeire is, és például a kulcskoloncok sem hiányozhattak. A bár kínálatában az itallapon a Koboldok söre és a MiniPolisz-koktél szerepelnek, és búcsúajándékként valamennyi látogatónk hazavihet egy a kilincsre akasztható emléket is” – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels Group központi marketingigazgatója. Hozzátette: „a Danubius miniHotel létrehozásakor ugyanúgy szem előtt tartottuk a magas minőséget és a vendégélményt, mint valódi szállodáinknál”.

A Danubius miniHotel hétköznapjait természetesen átszövi a díjnyertes Sárkánykalandok mesekönyv világa, hiszen a Danubius Bubbles Club kedves sárkányai is megelevenedik a vidám, buborékos kukucskáló fal mögött, a szobai tévében nézhető meséken át a szabad szobára váró kis vendégek várakozási idejét megkönnyítő sárkányos rejtvényeken és színezőkön keresztül. A Danubius Bubbles Club programokat a büki, a hévízi és két balatonfüredi szállodánk után így Budapesten is élvezhetik a legkisebbek.

A Danubius miniHotel minden részlete a legnagyobb odafigyeléssel készült Görgey-Szabó Ildikó belsőépítész látványos tervei alapján, a Rush Bt. kivitelezésében.

Bővebb információ és további képek elérhetők a Danubius Magazinban: 

https://www.danubiushotels.com/hu/magazin/uj-gyerekbarat-szalloda

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8713607679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása