Új LEGO® Ideas készlet:
2018. január 27. írta: persica

Új LEGO® Ideas készlet:

Hajó a palackban Alkoss egy időtlen klasszikust LEGO® kockákból!

Új LEGO Ideas készletet mutatott be a LEGO® Csoport:  a Hajó a Palackban remek lehetőséget nyújt a kezdő alkotóknak, hogy megmutathassák kézügyességüket eme időtlen, tradicionális szettel. 

A LEGO Ideas sorozat legújabb darabja ez a nosztalgikus, tengeri alkotás, amely tartalmaz egy aprólékosan kidolgozott LEGO hajót, egy LEGO kockákból készült lenyűgöző palackot és egy állványt. A dizájnt egy amerikai LEGO rajongó tervező, Jake Sadovich készítette, aki egy korábbi munkáját használta fel inspirációként - egy valódi palackba épített hajót pár évvel ezelőtt, és kihívást látott abban, hogy a LEGO kockák iránti rajongásától vezérelve alkossa újra eredeti művét.  

A február 1-jétől elérhető szett egy 962 darabból álló, aprólékosan megtervezett hajót tartalmaz, amely a Leviathan nevet kapta. A hajón számos hagyományos tengerészeti elem helyet kapott, beleértve egy díszített iránytűt, egy kapitányi szobát, 6 ágyút, 3 árbócot, egy árbóckosarat, egy parancsnoki hidat, valamint mintásvitorlákat és a hajó saját zászlóját.  

A LEGO kockákból álló alkotás 10 cm magas, 31 cm széles és 10 cm mély, és egy új, viaszszerű tömítéssel ellátott elemet tartalmaz a nem kívánatos szivárgás elkerülése érdekében, amikor a hajó a hét tenger valamelyikén lebeg. A szett tartalmaz még 280 darab áttetsző-kék vízelemet is.  

Az elkészült alkotás teljes dicsőségében egy különleges elemekből megépíthető állványon mutatható be, amely egy következő szintre emeli az építményt. Az állvány továbbá tartalmazza a ’Leviathan’ névtáblát, egy beépített (nem működőképes) iránytűt, kidolgozott iránytűrózsával és aranyszínű tűvel, 2 földgömb elemmel és aranyszínű részletekkel.   

A LEGO Ideas lehetőséget nyújt a rajongóknak, hogy bemutathassák saját LEGO alkotásaik ötleteit, és esélyt kapjanak arra, hogy LEGO főtervezők segítségével piacra kerüljön a készletük, és ők maguk is részesüljenek a nyereségből. Az ötleteket az ideas.lego.com/dashboard oldalon küldhetik be a rajongók.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8313607143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása