L.O.V
2018. január 28. írta: persica

L.O.V

KIÁLLUNK ÉS TÁMOGATJUK – A SZUPERNŐKET, AKIK KIÁLLNAK ÉS HARCOLNAK ÖNMAGUKÉRT, SZÉPSÉGGEL ÉS BÁJJAL.

A L.O.V olyan innovatív termékekkel támogatja a nőket, melyekkel számos módon fejezhetik ki és hangsúlyozhatják egyedi személyiségüket. Útközben is praktikus, trendi és metálfényű termékek a végtelenül egyedi megjelenésért.

PROFESSIONAL SZEMÖLDÖK PALETTA: EZ AZ INNOVATÍV PALETTA MINDENT TARTALMAZ, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A WOW SZEMÖLDÖK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ. Két szemöldök púder krémes textúrával, hogy kikeverd a saját színedet, egy áttetsző wax a szálak fixálásához, egy highlighter púder a kiemeléshez, egy mini szemöldök csipesz, egy kettős végű applikátor, négy szilikon sablon és egy leírás lépésről lépésre a tökéletes szemöldökért! A palette elérhető 2 árnyalatban: “Blonde Perfection” és “Brunette Perfection”.

HOLOGRAPHIC HIGHLIGHTER PALETTA: MULTIFUNKCIONÁLIS PALETTA ZÖLD, BARACK ÉS LILÁS-PINK ÁRNYALATTAL A SZEMEK, AZ ARC ÉS A TEST KIEMELÉSÉHEZ. Holografikus csillámok és lágy textúra ötvözete, mely fényvisszaverő hatással ragyogó végeredményt biztosít.

3IN1 MATTÍTÓ & FIXÁLÓ SPRAY A TÖBBFUNKCIÓS PERFECTitude.

PRIME & FIX SPRAY VÉGRE ELÉRHETŐ MATTÍTÓ VÁLTOZATBAN IS. Előkészíti, mattítja és felfrissíti a – a hidratáló multifunkcionális spray kókuszvíz kivonattal tökéletes alapot nyújt a bőrnek! Megfelelően előkészíti a bőrt a sminkhez, tökéletes és hosszan tartó végeredményt biztosít.

AURA GLOW PRIMER Primer 2.0: AZONNALI BŐRTÖKÉLETESÍTŐ PRIMER RÁNCTALANÍTÓ HATÁSSAL A TERMÉSZETES RAGYOGÁSÉRT. NAPI HASZNÁLATOT KÖVETŐEN A BŐR LÁTHATÓAN FESZESEBB ÉS RAGYOGÓBB**. Ultra-könnyű formula UVA/UVB szűrővel korrigálja a finom ráncokat és védi a bőrt a káros hatásoktól. A barackos árnyalatú textúra fényvisszaverő részecskékkel pedig biztosítja az egyenletes arcszínt.

DEWY GEL PIROSÍTÓ STICK. 2 AZ 1-BEN TERMÉK KRÉMES PIROSÍTÓVAL ÉS FERDE KABUKI ECSETTEL. TÖKÉLETES TÁRS ÚTKÖZBEN IS! A gél textúra üde színt és csodás fényt ad az arccsontnak. Az ecset sörtéinek köszönhetően pedig könnyedén építhető a fedés.

COLOR & CARE BRAVE NUDES AJAKRÚZS. NÉGY MERÉSZ NUDE ÁRNYALAT HIDRATÁLÓ FORMULÁVAL, CONTAINS HYALURONIC FILLING SPHERESTM TARTALOMMAL ÉS KENDI OLAJJAL A HOSSZANTARTÓ SZÍNÉRT ÉS CSODÁS ÉRZETÉRT AZ AJKAKON.

Az új Nude ajakrúzsok kiemelkedő árnyalata a 612-es, melyet Angelina Kirsch, a nemzetközi L.O.V márkanagykövet álmodott meg!

COLOR & CARE AJAKCERUZA. TÖKÉLETESEN HARMONIZÁL AZ ÚJ NUDE ÁRNYALATOKKAL, HOSSZANTARTÓ SZÍNT ÉS CSODÁSAN HANGSÚLYOS ÉS KONTÚROS AJKAKAT BIZTOSÍT.

QUICK DRY.  2IN1 ALAP & FEDŐLAKK. GYORSAN SZÁRADÓ ÉS MULTIFUNKCIONÁLIS ALAP & FEDŐLAKK, MAGAS MINŐSÉGŰ PROTEIN TEJJEL ÉS HIDRATÁLÓ MANDULA OLAJJAL A TÖKÉLETES MANIKŰRÉRT. Használd alaplakként, ápolja és simítja a körömfelületet; alkalmazd fedőlakként a hosszan tartó és fényes végeredményért. 

AZ ÚJ L.O.V TERMÉKEK, 2018. FEBRUÁRTÓL LESZNEK ELÉRHETŐEK A KIJELÖLT MÜLLER ÜZLETEKBEN!

Fotó: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7113610345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása