VEGÁN TESTÁPOLÁSI TERMÉKEKKEL HÓDÍT A FA!
2018. január 29. írta: persica

VEGÁN TESTÁPOLÁSI TERMÉKEKKEL HÓDÍT A FA!

NAPJAINKBAN EGYRE NAGYOBB FIGYELEM HÁRUL AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA, A FENNTARTHATÓSÁGRA ÉS A KÖRNYEZETVÉDELEMRE. NEM CSODA,

HOGY ÉVRŐL ÉVRE NŐ A VEGÁN ÉLETFORMÁT VÁLASZTÓK ARÁNYA, AMELY NEM CSUPÁN A TÁPLÁLKOZÁSBAN HÓDÍT, HANEM A TESTÁPOLÁS TERÉN IS EGYRE NAGYOBB RELEVANCIÁT NYER, KÜLÖNÖSEN A FIATALABBAK SZÁMÁRA. A FA ÚGY DÖNTÖTT, NYIT FELÉJÜK, ÉPPEN EZÉRT ÖLTÖZTETTE A MILLENNIALS GENERÁCIÓ SZÁMÁRA ÉRDEKES ÉS DIVATOS TRÓPUSI KÖRNYEZETBE ISLAND VIBES TERMÉKEIT, LEHETŐVÉ TÉVE EGYÚTTAL, HOGY A LEGNAGYOBB TÉLI HIDEGBEN IS A LEGPOMPÁSABB EGZOTIKUS KÖRNYEZETBEN ÉREZHESSÜK MAGUNKAT.

100% 

Fa testápolási portfóliója februártól három új trópusi illattal bővül, melyeket olyan ikonikus egzotikus szigetek ihlettek, mint Bali, Hawaii vagy éppen Fiji.

Ez utóbbi által inspirált termékekben többek között a dinnye, a gránátalma és a szantálfa illata köszön vissza. Az Aloha-mentalitást és a világ egyik legszebb szörfparadicsomát megidéző Hawaii-készítményekben az ananász, a narancs, a vadrózsa és a bohócvirág varázsol el bennünket. Bali nem véletlenül nyeri el a legelbűvölőbb turisztikai desztináció címet minden évben: az édes narancs, a mangó, a vaníliás vízililiom és a gyömbér olyan intenzíven élvezhető, mintha valóban ezen a csodás szigeten pihennénk ki téli fáradalmainkat. 

A Fa vegán tanúsítvánnyal rendelkező termékeire rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak. „Az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfitermékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet illetve tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket” - mutat rá a szakértő, majd hozzáteszi, ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket sem juttathatnak a termékekbe. 

„A vegán bőrápoló termékek különösen ajánlottak a különféle állati eredetű táplálékintoleranciákkal küzdők számára. Leggyakrabban az ilyen túlérzékenységi reakciók első tünete a kellemetlen bőrelváltozások, így például a bőrszárazság, a viszketés vagy éppen a kiütések megjelenése” - mondja dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus, majd hozzáteszi, a bőrrel kontaktusba kerülő állati összetevők közvetlenül is provokálhatnak ilyen nemkívánatos bőrtüneteket. 

Azon túl, hogy az új tusfürdők, izzadásgátlók és testradírok illata megidézi a fantasztikus trópusi szigetek hangulatát, könnyed, krémes, de gazdag formulájának köszönhetően kellemes érzést biztosít a bőrnek, miközben hidratálja is azt. Bőrgyógyászati tesztelése során hatékonyságuk igazolást nyert, valamint jó bőrkompatibilitásuk is hivatalossá vált. Így nem csupán az állati fehérjeérzékenyek, vagy a vegán életmódot folyatók számára ajánlott a használatuk, hanem mindazoknak is, akik tudatosan kívánják ápolni testüket, miközben ügyelnek a környezetük védelmére, ökológiai lábnyomuk csökkentésére. Statisztikai adatok mutatják, hogy az állattartás jelentős környezetterhelő és környezetszennyező hatással bír. 

A Fa márka 1954 óta egyet jelent az innovatív testápolási termékekkel, amelyek kényeztetik az érzékeket, és ellenállhatatlanul puhává varázsolják a bőrt. A világ egyik legismertebb márkájaként a termékeik megtalálhatóak a közel-keleti, az afrikai, valamint az ázsiai-csendes-óceáni régiók polcain is. 2018-ban új, vegán termékcsaláddal bővül a Fa portfóliója. Az Island Vibes három illatban kerül kereskedelmi forgalomba, a termékek között pedig a tusfürdők, izzadásgátlók mellett ezúttal a Fa első testradírja is debütál. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2613613141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása