MEGÉRKEZETT A KAZAR ÚJ CIPŐ KOLLEKCIÓJA!
2018. február 09. írta: persica

MEGÉRKEZETT A KAZAR ÚJ CIPŐ KOLLEKCIÓJA!

Izgalmas minták, vibráló színek, forró, trópusi hangulat.

Szerintem nincs nagyobb boldogság egy NŐ életében, mint amikor cipőt vásárol :)

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy a fotózásaink alkalmával szebbnél szebb, gyönyörűbbnél gyönyörűbb cipőkkel, ruhákkal, kiegészítőkkel dolgozhatunk. Nem történt ez most sem másképp, és nem is bírtam ellenállni a KAZAR álomszép cipő kollekciójának, hoztam nektek egy „csoportképet” ennek örömére.

A körömcipőket már megtaláljátok a KAZAR üzleteiben, légy merész, elegáns, válaszd a stílusodhoz legjobban illő cipőt! Legyen az kényelmes félcipő, boka csizma, tűsarkú……

#Kazar 2018-as Tavaszi/Nyári kollekciója már kapható az üzletekben!!!

A Kazar név egyet jelent az egyediséggel, az extravagáns dizájnnal és a részletekre való kiemelt figyelemmel. A márka a modern, nagyvárosi, trendkövető nők és férfiak ízlését szolgálja ki, eleganciát és avant-garde stílust testesít meg.  

Modern, egyben klasszikus és chic bőrcipők, bőrtáskák, bőr és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak az üzletekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2513648670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása