Betty Barclay Beautiful Eden
2018. február 12. írta: persica

Betty Barclay Beautiful Eden

Virágillatú álmok tavaszra

Némely illat költői. Azonnal álmodozásra késztet, mint egy gyöngéd érintés, amely csodálatos fantáziavilágok kapuit tárja fel. A Betty Barclay Beautiful Eden elrepít egy vad, elvarázsolt kertbe, amely a legkülönbözőbb virágok és zöldellő tavaszi lombok illatát árasztja. A madárdaltól zengő sűrű növényzetbe beszűrődnek a napsugarak. A közlekedés és a csörgő telefonok zajától távol paradicsomi menedékre lelhetünk. A Betty Barclay Beautiful Eden varázslatos természetességet kölcsönöz viselőjének a mindennapok forgatagában, és tavaszi virágtenger illatával veszi körül. 

A kereskedelemben 2018. március elejétől kapható Betty Barclay Beautiful Eden illat tökéletesen illik a tavaszhoz. Az illatkoncepciót a kampány arca képviseli: @matiamubysofia blogger, véleményvezér. Sofia Tsakiridou azt a fiatal nőt személyesíti meg, aki nyitottságával meghódítja a világot, miközben megőrzi gyöngédségét és melegszívűségét.

Az új Betty Barclay Beautiful Eden is az ilyen őszinte és romantikus nőket szólítja meg, akik közel érzik magukat a természethez, és akik azzal összhangban szeretnek élni. Van olyan ember, aki nem álmodik a saját kis édenkertjéről?

Sofia Tsakiridou, a Betty Barclay Beautiful Eden kampányának arca egy interjúban beszél a fotózás élményeiről és a parfüm üzenetéről. 

Virágos illatélmény: gyümölcsös - virágos - pehelykönnyű  

"A Betty Barclay Beautiful Eden csodálatosan könnyű, friss, virágos illat. Egy szép tavaszi napra emlékeztet, és egy kicsit az otthonomra is. A szívillatában pedig ott találom kedvenc virágomat, a bazsarózsát "- mondja Sofia Tsakiridou.

Egy varázslatos illat, amelynek pezsdítő gyümölcsös fejillata életerőt ad és pozitív hangulatot ébreszt. A szívben a zsenge virágos jegyek elvarázsolt kertre emlékeztetnek, és romantikus illatélményt teremtenek. A kompozíciót krémesen lágy, női akkordok kerekítik le. 

Fejillat: körte / fekete ribiszke / mandarin
Szívillat: bazsarózsa / egyiptomi jázmin / gyöngyvirág
Alapillat: cédrusfa / szantálfa / vanília 

"Első alkalommal tiszteltek meg azzal, hogy egy illat márkanagykövete lehetek. A helyszín és a díszlet egyszerűen lenyűgöző volt. Ezt az ott készített videók és képek is tökéletesen tükrözik." 

A színek finom játékával kápráztató design   

A külső csomagoláson látható virág motívum a pasztellszínek vidám tűzijátékára emlékeztet. Remekül illik ehhez a romantikus flakon is, amely az illatot magába zárja. Hiszen nem csak a tartalom virágillatú, a flakon maga is leképezi a virágszirmok alakját. Az Eau de Parfum külsejét kiemelkedő, mattírozott virágszirmok díszítik, ez különbözteti meg az Eau de Toilette átlátszó borításától. A Betty Barclay Fragrances a Beautiful Eden szépségápolási termékek választékát most első alkalommal egészíti ki Soft Shower Foam zuhanyzóhabbal és hidratáló Body Mousse testápoló habbal – a gyengéd testápolás kedvéért. 

Illatozó termékválaszték   

Merüljön el az érzéki virágtengerben – a Betty Barclay Beautiful Eden illataival és szépségápolási termékeivel: 

A Betty Barclay Beautiful Eden illatok 2018-ban március elejétől kerülnek forgalomba, többek között kiválasztott drogériákban, áruházakban és nagyáruházakban, szaküzletekben, valamint online a következő címen: www.betty-barclay.com.

https://www.bettybarclayfragrances.com/ 

https://www.facebook.com/bettybarclayfragrances/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9813658836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása