A ruhám. A stílusom. A rúzsom…
2018. február 15. írta: persica

A ruhám. A stílusom. A rúzsom…

Öltöztesd fel stílusosan ajkaidat! Finoman ragyogó, ellenállhatatlanul gourmand! A Guerlain megalkotja az ellenállhatatlan és elengedhetetlen La Petite Robe Noire rúzst, mely finoman ragyogó textúrájával öltözteti fel az ajkakat!

Vibráló színek és innovatív textúra. Könnyed textúrájának köszönhetően felfedi az ajkak természetes ragyogását, viselete pedig hihetetlenül kényelmes. Építhető fedést biztosít mivel nagyon vékony filmréteget képez az ajkakon. Egy rétegben természetes hatású ajkakat, több rétegben pedig kifinomultabb, izgalmasabb végeredményt biztosít.

A La Petite Robe Noire illat család inspirálta, így illatos és ízes is. Ultra ragyogó végeredmény, letisztult és fényes színek a finom olajak kombinációjának és a „POP” pigmenteknek köszönhetően.

Illata gyümölcsös, virágos, illet jegyeiben a bergamot a rózsa és a málna dominál a La Petite Robe Noire illatjegyeiből inspirálódva.

Gyümölcsös íze varázslatos csókra invitál!

Egyszerűen ellenállhatatlan!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9413671530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása