Toman Shape
2018. február 23. írta: persica

Toman Shape

Professzionális alakformálás, megvalósuló álmok Tomán Szabinával

„Mától Magadért is tegyél!“   

A tartós és egészséges karcsúság szakértője, a Toman Diet és megalkotója, Tomán Szabina, ezúttal testszépítő kezelések bevezetésével kínál újabb forradalmi technológiákat, amelyek alkalmazásával még komplexebbé és hatékonyabbá válik a diétás program, de önmagukban is rendkívül látványos eredményeket hoznak. Hatásos, kényelmes és biztonságos alakformáló programok a Toman Shape-től – elérhető álmok, szakértői figyelem, harmonikus, letisztult szépségű környezetben, az Andrássy úton.  

A népszerű, ragyogó eredményeket hozó, változatos és eszményi ízekből összeállított Toman fehérjediétás program mellett a Toman Diet kibővített, Andrássy úti üzletében, Toman Shape néven olyan új szolgáltatáskör válik elérhetővé, amely világszínvonalú gépek alkalmazásával tovább fokozza az innovatív testsúlycsökkentő életmódprogram hatásosságát – komplex, kényelmes és biztonságos alakformálást biztosít. A csúcsminőségű testkezelőgépek használata során egyazon kezelés időtartama alatt számos hatás elérhető, így a karcsúsodás, zsírbontás, cellulitcsökkenés, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás és méregtelenítés. 

Az egyik első számú professzionális segítség a több, rendkívül modern és sokoldalúan tesztelt technológiát ötvöző, legújabb fejlesztésű Venus Legacy 4D™ , amely rendelkezik az amerikai FDA (Food and Drug Administration) tanúsítványával, ezáltal garantálva a kiemelkedően hatékony és biztonságos kezeléseket a cellulitisz, a zsírpárnák, a megereszkedett bőr és a striák elleni harcban. 4D technológiájának köszönhetően a gép a bőr mély rétegeit melegíti, az állandó, magas hőmérsékletre épülő rendszer energiái célzottan fokozzák a nyirokkeringést, a zsírégetést és a kollagéntermelést. Az eredmények már egy kezelés után láthatók. 

A Toman Shape másik csúcstechnológiájú testkezelőgépe a Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázs gép, amely Innovatív nyomásterápiás testkezelő készülék 14 kamrával. A gép  kamrái különböző ritmusban fújódnak fel és eresztenek le, ezáltal intenzíven serkentik a szervezet vér-és nyirokkeringését. Kiváló lehetőséget nyújt a Venus Legacy 4D testkezelő készülék által elért eredmények hatékonyságának növelésére, de önállóan is alkalmazható. A gép sokoldalú egészségmegőrző segítséget nyújt: a méregtelenítésen túl, csökkenti a cellulitiszt, a szöveti ödémákat és a visszértágulatot, így a trombózis kialakulásának esélyét, aktiválja a zsírok lebontását, feszesíti a bőrt, valamint erősíti az immunrendszert. Mozgásszervi rehabilitációban is eredményesen alkalmazható. 

Ahogy a diéta esetében, a shaping kezelések kapcsán is elsődleges szempont a személyre szabottság – a program részét képezi az állapotfelmérés és a professzionális testösszetétel-analízis, valamint a folyamatos kontroll és a szakértő tanácsadás. A kezelések komplex, látványos és tartós hatású segítséget nyújtanak azoknak, akik részt vesznek a Toman Diet programban és a diétával összehangoltan alkalmazzák őket, de egyaránt rendhagyó élményeket és eredményeket hoznak azok számára is, akik a testkezelések iránt érdeklődnek vagy a túlsúlyon kívüli egyéb egészségügyi problémával fordulnak a Toman Shape szakértőihez. 

A Toman Shape újabb megbízható módszereket kínál egy nehézségek nélkül elsajátítható szokásrendszer kialakításához, amely segít az ideális testsúly elérésében, megtartásában és egészségünk megőrzésében. A Toman Shape Andrássy úti szalonjában lehetőségünk nyílik arra, hogy saját magunkra is időt fordíthassunk a hétköznapok rohanásában és eszményi környezetben ápolhassuk testünket és lelkünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1313692068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása