A káprázatos szempillák titka
2018. február 26. írta: persica

A káprázatos szempillák titka

AVON True Ultra Volume szempillaspirál

 

Dús, ultra hatású, káprázatos szempillák, mindez anélkül, hogy a festék elkenődne vagy leperegne – ez nem álom többé.

Az AVON új, extra dúsító hatású, innovatív Smartfibre komplexet tartalmazó szempillaspirálja hármas hatást nyújt - épít, kitölti a pillák közötti réseket és egészen a tövektől megemeli a pillákat.

A különböző hosszúságú szálak körülölelik a pillákat, így akár egész nap gondoskodnak annak volumenéről és hosszúságáról, miközben a formula kitölti a pillák közötti réseket, olyan hatást keltve, mintha több szempillánk lenne.

Segít növelni a pillák optikai sűrűségét, ráadásul mandula formájú keféjének köszönhetően pedig egészen a tövektől egyenletesen oszlatja el a festéket. A vízálló szempillaspirál nem kenődik el és nem pereg le, így nem kell félnünk attól, hogy szemsminkünk nem lesz tökéletes. Mindenki csodájára jár majd a káprázatosan dús pilláinknak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3113700050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása