NINA RICCI: LUNA "a titokzatos illat"
2018. március 21. írta: persica

NINA RICCI: LUNA "a titokzatos illat"

Frida Gustavsson és Jac Jagaciak. Két lány, akiket egymásnak teremtettek, és akik különbözősége teszi tökéletessé a közöttük lévő összhangot. A barátság tizenévesen kezdődött a kifutók falai mögötti backstage-ben, ami azóta is tart, kiállta az idő próbáját.

Frida Gustavsson és Jac Jagaciak egyéni vonzerejüket, személyiségüket és barátságukat kölcsönzik Nina legújabb fejezetéhez: Les Belles de Nina.

Frida Niná-vá, Jac pedig Luná-vá válik. Együtt erősebbek. Felfedezik nőiességüket. Mindent megosztanak egymással.

Nina sugárzó. Ragyogó. Szende, érzéki. Hamarosan nővé érik.

Luna is titokzatos. Határozott. Heves és érzéki. Már majdnem igazi nő. 

Luna Nina Ricci merészen új gourmand illata, Christophe Raynaud és Marie Salamagne által megálmodva, mely elválaszthatatlanul összecseng a Nina illattal, amit 2006-ban Olivier Cresp mester parfümőr kreált.

Két tökéletesen összehangolt, gourmand akkordokkal ívelő parfüm, melyet a lányos nevetés és vidámság inspirált. A két parfümöt az élet felfedezőinek ajánlják.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7213757152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása