IGEN A FÉNYES RAGYOGÁSRA
2018. március 26. írta: persica

IGEN A FÉNYES RAGYOGÁSRA

EMELJE KI SZEMÉLYISÉGÉNEK MINDEN OLDALÁT AZ ÚJ,GYÖNYÖRŰEN MEGMUNKÁLT, ARANNYAL FUTTATOTT STERLING EZÜSTPANDORA SHINE ÉKSZEREKKEL!

Idén tavasszal a PANDORA bemutatja új, fényűzően sárga arany árnyalatát. A PANDORA Shine ékszerkollekció kiváló minőségű, arannyal futtatott sterling ezüstből készül. Ezek az új, nemesfémből készült ékszerek megkoronázzák a már meglévő PANDORA kollekciót, hogy történeteit még több ékszerrel fejezhesse ki.

A buja természet ihlette PANDORA Shine kollekció bearanyozza a mindennapjait és meleg fénnyel árasztja el stílusát. Az új ékszerekkel olyan összeállítást hozhat létre, amely tökéletesenkifejezi személyiségét és kreativitását.

Az új PANDORA Shine ékszerkollekció „Rays of Sunhine” és “Bee Mine” sorozata, kecses, kézzel megmunkált ékszerei a természet ébredését idézi, viselése egyszerű és bájos megjelenést kölcsönöz.

A PANDORA Shine kollekció új ikonikus és limitált kiadású ékszerekkel kiegészítve kiemeli a természetes szépségét.

 

Csillogjon gyönyörű, új árnyalatokkal!

A PANDORA, - mely kézzel megmunkált, elérhető áru ékszereiről világhírű - kiváló minőságű anyagokból tervez, gyárt és ad el ékszereket.Arra ösztönzi a nőket, hogy fejezzék ki önmagukat és egyedi stílusukat. A PANDORA stílusos és nőies ékszerei az élet feledhetetelen pillanataités személyes értékeit jelenítik meg. A PANDORA egyedülállóan kombinálja a tradicionális kézművességet a modern technológiával.Az ékszerek a világ több, mint 100 országában, hat kontinensen és megközelítőleg 7700 értékesítési ponton, köztük 2300 márkaüzletben találhatóak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6313780450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása