A REGGELI KÁVÉRÓL FEKETÉN, FEHÉREN
2018. április 01. írta: persica

A REGGELI KÁVÉRÓL FEKETÉN, FEHÉREN

A kávétól is függ, hogy indul a napunk

A Nespresso 2017-es kutatása szerint a magyarok 93 százaléka fogyaszt kávét, és majdnem minden második csésze kávét reggel isszák. Délelőtt inkább a hosszabb, tejes kávékat részesítjük előnyben (65%) az espressoval és a ristrettoval szemben[1]. És hogy kinek mit jelent a jó minőségű kávé? A legfontosabb szempont a jó íz, ezen belül másfélszer többen említették az intenzív, erősen pörkölt ízeket, mint a lágyabb, harmonikusabb ízvilágú kávékat.

Reggelente mindenki különböző kávéra vágyik, van, aki tejjel, tejhabbal, és van, aki anélkül szereti. A Nespresso kávéi között minden ízléshez megtalálhatjuk a megfelelő kávévariációt – az intenzívebb ristretto őrleményektől kezdve, a lágyabb espresso-kon és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hosszúkávékon át a Pure Origin vagy ízesített kávékig.

A Nespresso most különleges kávécsomagokat mutat be, ezzel megkönnyítve a választást. A három és ötdarabos reggeli Intense kávéválogatásokban mindenki megtalálja új kedvenceit. Kísérletezzen bátran, és fedezzen fel új ízeket!

Tej hozzáadásával kedvenc kávéjában új ízek bontakoznak ki, így érdemes eltérni a jól bevált recepttől. Egy lágy tejhabbal elkészített, finom cappuccino vagy egy extra krémes latte macchiato új lendületet ad a reggeleknek.

Reggeli kényeztetés - Espresso tejjel

Fedezze fel kedvenc espresso kávéinak új ízjegyeit, ha cappuccino-ként készíti el őket!

·       Kazaar (40 ml) – A cappuccino megőrzi a kávé hosszan pörkölt ízjegyeit, amelyek kissé megszelídülnek, hogy előbújhassanak a pirított gabona, a mogyoró és a csokoládé aromái is.

·       Ristretto (40 ml) - A gazdag, pörkölt és a lágy, tejes jegyek adnak egyensúlyt ennek az erőteljes keveréknek, melyből telt ízű cappuccino-t készíthet.

Az igazán sietős reggelekhez egy finom latte macchiato-t szeretne inkább?

·       Dharkan (40 ml) – A Dharkan kávéból készített latte macchiato édes, könnyed teste új, mogyorós, csokoládés jegyeket bont ki a gazdag tejhabban.

·       Roma (40 ml) - A tejes hab megőrzi, sőt kihangsúlyozza a frissen pörkölt kávé pompás aromáját.

·       Arpeggio (40 ml) – A sötét Arabica édes, fajtánként elkülönített pörkölésének köszönhető ízjegyek alámerülnek, mégis jelen vannak a krémes tejhabban.  

A ráérős reggelekhez - Lungo kevés tejjel

Kényeztesse magát egy tejes hosszú kávéval, ha több koffeinre és hosszan tartó kávéélményre vágyik! (Kevesen tudják, de a hosszú kávéban lévő nagyobb vízmennyiség több koffeint old ki, mint egy espresso esetében)

·       Envivo Lungo (110 ml) – A tej lágysága a kávéban enyhe, fás jegyeket bont ki. A végeredmény így egy kerek, kényeztető, vajas aromás ízhatás lesz.

Tökéletes reggel – egyetlen gombnyomásra, akár egy fő részére is

Nespresso Lattissima One kávégép – A kompakt, prémium dizájnnal rendelkező kávégépen csupán egyetlen gombot kell megnyomnia kedvenc espresso-ja vagy tejes kávéreceptjeinek elkészítéséhez. Ez egy egyadagos kávégép, amely akár egy fő számára is ideális megoldást nyújt tejes receptek készítéséhez, hiszen maradéktalanul felhasználja a tejtartályba töltött tejet, és csúcsminőségű cappuccino-val és latte macchiato-val hozza el a kényeztetést az otthonába. Biztosak vagyunk benne, hogy a tejjel készült kávékülönlegességek élvezete mellett az új, innovatív friss tejes rendszer egyszerűségét is értékelni fogja, legyen szó kávékészítéséről vagy éppen a gép tisztításáról.

A rohanós reggelekre

Limited Edition Travel Mug – Ideális választás, ha a munkába sietve sem szeretne lemondani a kávéjáról, a praktikumról, valamint a stílusról. A Nespresso új limitált kiadású Travel Mug termobögréje melegen tartja kedvenc kávéját, fahatású borítása pedig egyedi látványt nyújt.

[1] Nespresso kutatás a magyarországi kávéfogyasztásról, 2017. június.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7913798620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása