DM Blogger workshop Dr. Organic 2018
2018. április 01. írta: persica

DM Blogger workshop Dr. Organic 2018

Nemrégiben egy szuper workshop keretében ismerkedhettem meg a Dr.Organic natúrkozmetikai cég termékeivel.

Bevallom töredelmesen, már egy ideje szemezgettem a csigagél termékcsaládjuk arckrémével, látva a drogériák polcain....olvastam már a csigagél bőr öregedését gátló hatásáról, de nem igazán tudtam ezt krémben elképzelni. Főleg nem magamon :)

Az alkalom adott lett, ki is próbálhattam a csigagél arckrémet, mely, egy gyorsan felszívódó, a bőrt bársonyossá tévő, kellemes illatú, és állagú krémként már minden "furcsa érzést a helyére tett bennem" 

Pillantsatok bele a videó összeállításba is :)

Álljon itt a termékről bővebb információ:

csigagél csak a közelmúltban került fel a kozmetikai ipar palettájára alapanyagként, azóta viszont töretlen a sikere és egyre több kozmetikai cég bővíti a termékeinek körét csigagélt is tartalmazó készítményekkel.

A bioaktív csigagél népszerűsége nem véletlen, hiszen kivételes jó öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, hidratálja és új élettel tölti fel a bőrt. A Dr. Organic csigagél termékcsalád készítményei egyedülálló arányban tartalmaznak AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal érezheti úgy, hogy Dr. Organic csigagél termékékek használata után bőre új életre kel. 

Miért is fedezte fel a kozmetika a csigagélt, miért hidratálnak olyan intenzíven a Dr. Organic csigagél kozmetikumok? A természetben a csigaélnek az a szerepe, hogy újra tudja építeni a csiga a bőrét és a házát, amennyiben az megsérült. Ugyanez a csigagélkivonat az emberi bőrrel érintkezve is hasonló hatásmechanizmusú, így különösen hatékony bőrmegújító, hidratáló, öregedésgátló és segít helyreállítani a sérült szöveteket. 

Dr. Organic csigagél krémek használatával az arcbőr lényegesen kisimultabb és a bőr mélyebb rétegeiben is hidratáltabb lesz. 

A csigagél egyik különlegesen tulajdonsága, hogy jelenleg laboratóriumi körülmények között még nem előállítható, olyan egyedi az összetétele. 

Dr. Organic csigagél termékek a csigagél kivonata mellett tartalmaznak további bioaktív összetevőket is, így lesz ezek kombinációja igazán hatékony és magas minőségű natúrkozmetikum család, amely:

      Mélyen hidratál 
     
Revitalizál 
     
Intenzíven feszesít 
     
Csökkenti az apróbb ráncokat 
     
Lassítja az öregedés folyamatát 
     
Segít helyreállítani a sérült szöveteket 
     
Visszaállítja a bőr nedvességtartalmát 
     
Javítja a bőr tónusát, rugalmasságát 

Bőrgyógyító hatásának köszönhetően különösen alkalmas továbbá: 

      Aknéra hajlamos bőr kezelésére 
     
A bőr elszíneződésének és hegesedésének csökkentésére 
     
Terhességi csíkok megelőzésére 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr113798768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása