Éld meg aktívan a nyarat a Helly Hansen 2018-as tavaszi/nyári kollekciójával
2018. április 01. írta: persica

Éld meg aktívan a nyarat a Helly Hansen 2018-as tavaszi/nyári kollekciójával

Ahs.

Ahogy közeleg a nyár, melegszik az időjárás, egyre több időt töltünk a szabadban, illetve a várva várt vitorlásszezonra sem kell már sokáig várni. Az aktív mozgás és a hullámok szerelmeseinek örömére megérkezett a Helly Hansen 2018-as tavaszi-nyári kollekciója, amelyben mindenki megtalálhatja a stílusának és életformájának leginkább megfelelő darabokat – a városi esőruházatot, ami védelmet nyújt zord időjárás esetén, a könnyű és praktikus túrafelszereléseket vagy éppen a technikai vitorlás öltözeteket, köztük azt is, amelyet Thomas Coville, a márka nagykövete viselt, amikor egyedül szelte át az Atlanti-óceánt.

A 140 éves Helly Hansen norvég technikai vitorlás márka alapítása óta arra törekszik, hogy egyedülálló technológiai újdonságokkal felszerelt professzionális minőségű termékeket fejlesszen, amelyek még a legzordabb időjárási körülményeknek is ellenállnak, és lehetővé teszik a profi sportolók és a mozgás szerelmesei számára, hogy átlépjék saját határaikat és rekordokat döntsenek. Mindezt úgy, hogy közben kényelmesen, melegen és védve érzik magukat, ennek megfelelően a Helly Hansen termékek minden egyes darabja innovációt rejt magában. A 2018-as tavaszi/nyári kollekció újdonságainak köszönhetően sem a hőmérséklet, sem a helyszín, sem a szélsőséges időjárási körülmények nem állhatnak utunkba, így valóban azt tehetjük, amitől úgy érezzük,  igazán élünk, és teljes mértékben átadhatjuk magunkat a pillanatnak. A Helly Hansen kollekció minden darabjánál a kényelem, funkció és biztonság kerül előtérbe, így ebben a szezonban is olyan egyedülálló vitorlázó, hegyvidéki és városi öltözetet, lábbeliket és kiegészítőket kínál, amelyekben a profi sportolók és az outdoor sportok szerelmesei világszerte bíznak és használják.

Sailing: Az innovációt és a megbízható technológiák használatát szem előtt tartva a Helly Hansen vitorlás kollekciója még az olyan, hihetetlen teljesítményre képes sportolók, mint Thomas Coville számára is lehetővé teszi, hogy tovább feszegessék határaikat, elérhessék legőrültebb álmaikat, és rekordokat döntsenek. A Coville-lal való együttműködésnek köszönhetően az új Ægir H2Flow Jacket és az Ægir H2Flow Salopette nadrág egyaránt verhetetlen középréteges szett az extrém vitorlázók számára, akiknek a legmagasabb fokú lélegzőképességre, kényelemre, mobilitásra és vízállóképességre van szükségük. A férfi és női változatban is kapható új Skagen Offshore Race Jacket a megbízható HellyTech® vízállóképességének köszönhetően szárazon tartja a nyílt tengeri vitrolázókat, és a legjobb teljesítményt hozzák ki belőlük az olyan speciális technikai részletek, mint az állítható arcmaszk és a hajón történő könnyű mozgást lehetővé tévő anyagok segítségével. A Helly Hansen öröksége és a partmenti vitorlázás szeretete egyaránt megjelenik az új SaltFlag kabátban, ami a vízen való időtöltés minden technikai igényének megfelel, miközben magán hordozza a tengerészekre jellemző klasszikus mintákat és design elemeket.

Mountain: A hegyen az év bármely szakában kíméletlen lehet az időjárás, ezért a Mountain kollekció technikai nadrágjainak, pehelytoll-kabátjainak és könnyű széldzsekijeinek megalkotását a Helly Hansennel együttműködő hegyi expedícióvezetők és a kutató-mentő szakemberek inspirálták. Ahhoz, hogy lépést tarthassunk a változó hegyi időjárási viszonyokkal, a férfiak számára tervezett softshell Odin Huginn nadrág, valamint a női W Odin Muninn nadrág egyaránt könnyű mozgást és védelmet biztosít, továbbá a technikai részleteknek köszönhetően a többnapos kirándulások során is a lehető legkényelmesebben érezhetjük magunkat mindegyik évszakban. A férfi és női Verglas Light Jacket 800-as töltetű, Allied® beazonosítható forrásból származó tollból és softshell anyagokból készült bélés ott nyújt tökéletes meleget és légáteresztést, ahol mozgás közben a leginkább szükség van rá.

Base Layer: Minden szabadtéri sportruházat alapja az aláöltöző. Akár a gyapjú, akár a megbízható nedvesség-elszívó tulajdonsággal rendelkező szintetikus Lifa® aláöltözőket részesítjük előnyben, az 2018-as kollekció minden aláöltözőjénél a kényelem és a funkció áll a középpontban. A gyapjú termékek kedvelői számára a női és férfi változatban is kapható HH Merino Light aláöltöző a megfelelő választás, amelynek könnyű szövésű, 100% merinó gyapjúból készült darabjai, több változatban – az ujjatlan felsőktől egészen a hosszú ujjúakig – megtalálhatóak, tökéletesen igazodva a tavaszi és a nyári szabadtéri aktivitásokhoz egyaránt. Az új női/férfi Lifa Active Light aláöltözők a nedvességet elvezetve szárazon és kényelmesen tartják viselőjüket az egész szezonban, miközben hatékonyan óvnak a 25-50 faktorú UV napsugárzástól.

Urban: A japán filozófia öt eleme által ihletett Helly Hansen Elements, egyszerű, mégis rendkívül praktikus esőruházatai kifejezetten a városi kalandorok számára lett megalkotva. A férfi Elements Raincoat és a női W Elements Summer Coat leegyszerűsített formatervezéssel és puha tapintású anyagokból készültek, ugyanakkor a HellyTech® szél- és vízálló, valamint légáteresztő tulajdonságai is megtalálhatók bennük.

Footwear: Vége azoknak a napoknak, amikor kellemetlenül éreztük magunkat, ha a túracipőnkben mentünk el vacsorázni. A Helly Hansen új lábbeli kollekciója – a Mountain kategóriát kiegészítve – a funkcionalitás és védelem mellett hihetetlen stílusos viseletet is biztosít egyben. Az új Loke Dash a férfiak és a nők számára is EVA-minőségű középtalppal, a fokozott igénybevételt bíró HellyGrip és HellyWear talppal és elegáns, kényelmes, varrás nélküli felsőrésszel készült. A szintén férfi és a női verzióban is kapható Loke Rambler HT teljesen vízálló HellyTech® membránt tartalmaz, és olyan stílusos varrásmentes felsőrésszel rendelkezik, hogy legszívesebben akkor is viselnénk, amikor nem is sportolunk.

Kiegészítők: Legalább annyira fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk felszerelésünkre, mint saját magunkra. 2018-ban a Helly Hansen számtalan olyan terméket mutat be, amelynek köszönhetően felszerelésünket könnyen tudjuk szállítani, legyen szó akár gurulós táskákról, akár pehelykönnyű anyagból készített sporttáskákról, vagy a városi és vidéki kimozduláshoz egyaránt ideális vízhatlan anyagú hátizsákokról. A kollekció kiemelt darabja az új HellyPack Bag, amely 50 literes méretben, vízálló anyagból készül. A kívülről tipikus sporttáska egy rendkívül praktikus, sokoldalú csomagolási rendszert rejt magában, ha teljesen kinyitjuk: külön zsebeket nyújt az öltözékünknek, a cipőnknek, a tisztálkodási szereknek és az egyéb holmiknak is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr813798438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása