HAIR RITUEL BY SISLEY
2018. április 01. írta: persica

HAIR RITUEL BY SISLEY

Az új hajápoló termékcsalád a Sisleytől!

Mikor Sisley 1976-ban a bőrápoló formulák alapjául a gyógynövényeket választotta, az komoly innovációt jelentett a szépségiparban.

A Sisley több mint 40 év bőrápolási tapasztalatát, kutatási szakértelmét a hajápolásra is kiterjeszti, és 2018-ban bemutatja az új hajápoló termékcsaládját!

A HAIR RITUEL család mind a hat tagja magas koncentrációban tartalmaz növényi kivonatokat és illóesszenciákat, ásványi anyagokat, vitaminokat és proteineket,melyek egy időben stimulálják a hajhagymákat és restruktúrálják a hajszálakat.

• Hatásos termékek nők és férfiak számára egyaránt

• Az aktív hatóanyagok kiegészítő hatása, hogy a mélyben, a hajhagyma sejtmechanizmusát élénkítik.

Eredmény: Napról-napra nő a haj volumene és tartása, regenerálódik, visszanyeri vitalitását és ragyogását. 

Soin Lavant Revitalisant Volumateur – Sampon-koncentrátum intenzív volumen a hajtőtől a hajvégekig. 

A Shampoo Soin Lavant Volumateur à l'huile de Camélia lágyan tisztítja és ápolja a fejbőrt és hajkoronát, ezeket olyan vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el, melyek elengedhetetlenek a vitalitáshoz. Rendkívül hatékony aktiváló összetevők alkotják, melyek célzottan hatnak a hajhagymákra és hajszálakra.

Soin Lavant Revitalisant Disciplinant - Sampon-koncentrátum megszelídíti a rakoncátlan tincseket.

A Shampoo Soin Lavant Revitalisant Disciplinant à l’huile de Macadamia gyengéden tisztítja meg haját, fejbőrét és hajkoronáját pedig nélkülözhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el. Rendkívül hatékony aktiváló összetevők alkotják, melyek célzottan hatnak a hajhagymákra és hajszálakra. Illatában a friss jegyeket aszerint választottuk ki, hogy kiegészítsék a hatóanyagok teljesítményét. A folyékony textúra finom, puha habbá alakul át, ha vízzel érintkezik.

Crème Démêlante Restructurante – kondicionáló a töredezett haj megerősítésére, egy egyenletes, selymes hajért. A Crème Démêlante Restructurante hatékony és gyorsan használható ápolóbalzsam, mely megkönnyíti a hajat kifésülését. Hatóanyagokban gazdag, melyek kényeztetik, ápolják, és lipidekkel látják el a hajat. Összetétele gondoskodik arról, hogy a hajszálak simák, csillogóak és ellenállóképesek legyenek. A könnyű, lágy textúra kellemes, izgató illatot áraszt.

Masque Soin Régénérant – teljeskörű regeneráció haj és fejbőr számára. A Masque Soin Régénérant aux quatre huiles végétales regenerálja a fejbőrt és a hajat teljes hosszában. Összetételét növényi kivonatok, proteinek, vitaminok és ásványok gazdagítják, melyek élénkítik a hajhagymákat, és a stressznek kitett hajat már a gyökereknél erősítik. A karité-, makadámia-, kamélia- és mogyoróolaj intenzíven ápolják és táplálják a hajszálakat.

Friss illatát a hajpakolás olyan anyagokból nyeri, melyek kiegészítik a hatóanyagok hatékonyságát.Textúrája lágy, finom, könnyen kenhető, masszázsra ideális. Egyszerűen eloszlatható a hajtöveknél és a hajszálakon végig. Használat: A megmosott és még nedves hajra vigyük fel. Oszlassuk el a hajon a hajtövektől kezdve a hajszálvégekig. Miután a pakolást bemasszíroztuk a fejbőrbe, 10 percig engedjük hatni. Végül alaposan öblítsük ki.  

Le Sérum Revitalisant Fortifiant – az erős, vastagszálú hajért A Sérum Revitalisant Fortifiant pour le cuir chevelu a hajhullás ellen hat, és serkenti a sűrűbb és erősebb haj növekedését. Az ásványokban, vitaminokban, növényi kivonatokban és fehérjékben gazdag összetétel serkenti a hajhagymákat, így a hajszálak stabilabban gyökereznek a fejbőrbe. Ez az intenzív szérum segíti a haj ellenálló-képességnek fokozását és természetességének megőrzését.  

Illatában a friss jegyeket aszerint választottuk ki, hogy kiegészítsék a hatóanyagok teljesítményét. A habkönnyű textúra tökéletesen alkalmassá teszi a fejbőr átmasszírozására. Használat: 3 pipettányi szérumot vigyünk fel az újra és újra elválasztott száraz vagy nedves haj között a fejbőrre, különösen ott, ahol hajhullást tapasztaltunk. Ujjbegyünkkel masszírozzuk be a fejbőrbe. Intenzív kúraként 2-naponta alkalmazzuk 1 hónapon keresztül, ezután pedig hetente 2-szer, 2 hónapon át.  

L’Huile Précieuse Cheveux – illatos szépségápoló, tápanyag, csillogás, puha és fényes haj. L'Huile Précieuse Cheveux a hajat tápanyagokkal látja el, ragyogóvá és lágy tapintásúvá teszi azt. A passiógyümölcsből, karitéból, gyapotból és moringából nyert olajak javítják a haj szerkezetét, annak teljes hosszában. A nemes, illatos és ápoló olaj fényből szőtt hálóként öleli körül a hajszálakat. Textúrája könnyű, nem nehezedik a hajra. Használat: Kezében oszlasson el néhány cseppet és masszírozza gyengéden a hajszálakba és a hajvégekbe:

- Ha a megszárított hajra alkalmazza, ragyogó, csillogó lesz haja, melyen visszaverődik a fény.

- Ha nedves hajra használja, a hajszárító alkalmazására készíti elő haját. 

A termékek megtalálhatóak a MARIONNAUD parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr613798452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása