Virágba borulva! A tavasz legszebb illatai!
2018. április 01. írta: persica

Virágba borulva! A tavasz legszebb illatai!

Betty Barclay - S.Oliver

Tavasz közeledtével az utcát járva egyre többször vesszük észre, hogy a sétálók szája mosolyra húzódik. De nemcsak a meleg tavaszi fuvallatok és a szikrázó napfény járul hozzá a jó hangulathoz. A természet virágzása azt a különleges boldogságot kínálja, amit ebben az időszakban évente újraélhetünk: minden virág saját jelentéssel bír, és a tavaszi illatokat egyedi kompozícióvá alakítja át.

Bazsarózsa, BEAUTIFUL EDEN

Mint egy virágszirom, gyengéden körülöleli viselőjét, és paradicsomi kertbe repíti. Pezsdítő gyümölcsös jegyei, a körte és a ribizli életerőt adnak, a szívben a zsenge virágos jegyek elvarázsolt kertre emlékeztetnek, a kompozíciót pedig lágy, vaníliás akkordok kerekítik le. A bazsarózsa egyszerre jelenti a boldogság és  a biztonság érzését, valamint a könnyed természetességet.  

Magnólia, TENDER BLOSSOM

A magnólia gyönyörű virágai sajnos hamar elhervadnak, a Betty Barclay Tender Blossom elegáns üvegcséje mégis megőrzi páratlan illatukat, amely a méltóság és nemes lélek szimbóluma. Ehhez járul még hozzá a tündöklő ciklámen, és a napsütötte erdők virágai, hogy együtt romantikus tavaszi csokorral kedveskedjenek az illat viselőjének.

Frézia,  SO PURE

Az s.Oliver So Pure Women illata gyengéden olvad össze a bőr illatával. Jó közérzet és egyszerűen csodálatos illat - ehhez segítenek a pezsdítő citrus-jegyek, amelyekhez a zöld borostyán és az alma gyümölcsös frissessége társul. Ezt egészítik ki a lágy kasmírfába ágyazott virágszirom felhangok.  A frézia bársonyos illata a megbízhatóság és őszinteség tiszta jelképe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1613798536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása