Farkasházi Réka a 15 éves Yamuna Szépségnagykövete
2018. április 05. írta: persica

Farkasházi Réka a 15 éves Yamuna Szépségnagykövete

A Yamuna immáron 15 esztendős, de a magyar cég története nem ekkor kezdődött. Igazából a tulajdonos, Kajtár Zsolt gyerekkorában indult el a Yamuna meséje, amiről ő akkor még nem is tudott.

Csak arra emlékszik, hogy mennyire szeretett nagypapájával az erdőben barangolni. A papa mesélt a kisfiúnak a gyógynövényekről, amelyek különös hatással bírnak. Megtanította Zsoltot arra, melyik virág micsoda és milyen értékek is vannak körülöttünk, mivel mit lehet gyógyítani. Ám Zsolt felnőttként sem felejtette el ezeket a történeteket. És keresni kezdte, kaphatóak-e itthon olyan szappanok, amelyek a természet erejét használják. Nem talált ilyesmit. Így saját konyhájában, otthon gyógynövényes szappanokat kezdett főzni. Néhány kilónyi mennyiséggel indult csak. Aztán egyre nőtt és nőtt a kereslet a "finom" illatú kozmetikumok iránt, a vásárokban egyre többet és többet vittek a vásárlók.

Innen indult a cég, amely aztán szappanjaival, masszázsolajaival, arckrémeivel, fürdősóival és ásványi kozmetikumaival meghatározó szereplője lett a magyar kozmetikai piacnak, ezáltal pedig biztos munkát ad Kaposváron sok dolgozónak, akik legtöbb termékünket kézzel készítik.

A 15 éves Yamuna most útjára indította törzsvásárlóinak a Yamuna Beuty Klub rendezvénysorozatot, melynek első alkalommal igazi nagy meglepetése volt. Felfedtük a titkot, ki is lesz a cég új szépségnagykövete. Ő nem más, mint Farkasházi Réka színésznő, aki nem is olyan régen lett együttesével már másodszor is Fonogram-díjas. Réka igazán kedves személyisége mintegy ékköve lett a márkának. Annyi titkot még elárulunk róla, hogy jelenleg épp harmadik babáját várja és 4 éves volt, amikor először színpadon állt. A kozmetikumok szeretetét pedig már otthonról hozza, hiszen édesanyja is kozmetikus. Réka is elkötelezett híve a természetes szépségápolásnak és nagy örömmel visz haza gyermekeinek is a kézzel készült fürdőbombáinkból, szappanjainkból is.

Előszeretettel használja a Yamuna ásványi sminkeit, amelyet a Beauty Klub résztvevői is kipróbálhattak.

A Yamuna továbbra is az értékekben, a természet erejében és köszönjük, hogy Farkasházi Réka is bennünket választott!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9413811906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása