FOGTÜNDÉREK IGENIS LÉTEZNEK!
2018. április 28. írta: persica

FOGTÜNDÉREK IGENIS LÉTEZNEK!

Találkozhatsz is velük a Dental Kópéban :)

Megyünk a FOGORVOSHOZ…… Ha csak kiejtették a nevét a fehér köpenyesnek, gyermek koromban a szüleink, a hugommal már heted hét határon túl voltunk

Igazán a mai napig nem tudom megmondani miért is féltem a fogorvostól gyermekként.

Jók a fogaink, családi vonás (szokták mondani) és persze mindig túléltük a vizsgálatot, a töméseket is, csak a fogfúró süvítő hangját ne kellett volna hallgatni….. meg persze látni az előttünk pityeregve kijövő ámde megkönnyebbült gyermekeket… Sok sok év eltelt, de még felnőttként sem járok jó szívvel a fogorvoshoz…

Bár már megtaláltuk a legjobb Fogorvos bácsit a családnak, azért a gyermekekre is gondolni kell, mert hiszem és tudom, hogy másként bánik egy gyermek Fogorvos a kis megszeppentekkel mint egy felnőtt.

Már Édesanya vagyok, a kislányom elég vagány, de valamiért nála is ugyan ezeket a visszatérő dolgokat tapasztalom (ez is családi vonás  :) :) :) ) Fél a Fogorvostól, a kiszolgáltatott helyzettől, és egyébként is :) Fogtündért persze imádjuk, mert az kis ajándékokat hoz, ha elviheti a fogacskát.

Barátságos, vidám, gyermek barát fogászatot találni nem is olyan egyszerű manapság, és ami számomra a legfontosabb, olyan Fogorvosokat akik végtelen türelmet tanúsítva foglalkoznak a gyermekekkel. Mert a fogacskák ápolása nagyon fontos dolog. Fognyüvő manók márpedig léteznek :)

Nagyon megörültem a DentalCoop meghívásának, ahol bemutatták új gyermekfogászatukat , a DentálKópét. 

Már az előtérben gyönyörű színes falfestmények fogadnak, és minden rendelő más és más, így a gyönyörű erdei és vízi világ kellemes benyomást tesz az ide érkező gyermekeknek és szüleiknek! A gyermekek  rajzolhatnak, játszhatnak is az erre a célra kialakított részen.

Magyarországon egyedülállóan működő magánrendelőben különleges igényű gyermekeket is vidám körülmények közt tudnak ellátni. A gyerekfogászat filozófiája szerint a félelem leküzdése a szülőben és gyermekben is nagyon fontos cél és ez kulcs lehet a későbbi sikeres felnőttkori fogászati kezeléseknél is.

Az esemény házigazdája Majka, rapper és műsorvezető volt, aki szintén elmesélte ózdi gyerekkorából a kellemetlen fogorvosi élményeit. Szerencsére Majka már nem retteg a fogorvosoktól és ezt a DentalCoop fogászatának és dr. Schatz Balázs szakértelmének is köszönheti.

A DentálKópénál lehetőség van ózonkezelésre, barázdazárásra, tejfog tömésre, melyeket igény esetén mód van a kezeléseket enyhe bódításban végezni. A lézeres diagnosztika, panoráma röntgen és fogszabályozás is része szolgáltatásoknak, mely mellett türelmes szakembereknek köszönhetően a gyermek fogorvoslás lelki hátterére is nagy hangsúlyt fektetnek.

A fognyüvő manóknak itt annyi :)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3313875362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása