Legyen mindig kéznél a kedvenc papír zsebkendőd!
2018. május 07. írta: persica

Legyen mindig kéznél a kedvenc papír zsebkendőd!

Az új Zewa Softis luxuskivitelű, dobozos papír zsebkendők bárhol és bármikor gondoskodnak Rólad

Megtörölni, feltörölni, vagy letörölni?

A Zewa megalkotta számodra a legpuhább, prémium minőségű Softis dobozos papír zsebkendőt, amely bárhol kéznél lehet, és akkor nyújt gondoskodást, amikor a legnagyobb szükséged van rá.  A négyrétegű, erős és különlegesen puha Softis Style papír zsebkendőket többféle dizájn szerint készült dobozok rejtik, amelyből Te is kiválaszthatod otthonod helyiségeinek különböző stílusához leginkább illeszkedő variációt.  A kellemes levendula illat megnyugtat és ellazít, a friss mentol aromája pedig szabad légzést biztosít.

„A Zewa minden innovatív lépésével arra törekszik, hogy a gondoskodást a lehető legmagasabb szintre emelje. A Softis dobozok amellett, hogy a már jól ismert Zewa-minőséget rejtik, egyedi mintázatukkal a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítői lehetnek, és harmonikus összhangot teremtenek. Így bárhol és bármikor kéznél vannak, amikor szükségünk van rájuk” - emelte ki Hegedűs Eszter, a Zewa brand menedzsere.

Legyenek mindig kéznél a puha és erős Zewa dobozos papír zsebkendők! Mert az életben történhetnek apróbb balesetek…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4713897070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása