MEGÉRKEZETT A MAKEUP REVOLUTION MAGYARORSZÁGRA!
2018. május 07. írta: persica

MEGÉRKEZETT A MAKEUP REVOLUTION MAGYARORSZÁGRA!

„Magas minőségű termékek elérhető áron a sminkszerető közönség számára”

Magyarországra is megérkezett a londoni születésű Makeup Revolution angol dekorkozmetikai márka, amely 2014 márciusi piacra lépését követően 2015-ben már a világ 34 országában az egyik legkedveltebb dekorkozmetikai brand lett.

A márka, mely a napokban ünnepelte 4. születésnapját, elsősorban sminkpalettái által vált villámgyorsan ismertté és kedveltté, de a folyamatos trenddiktáló újdonságai is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a sminkesek, beauty bloggerek és a sminkrajongók körében az egyik legnépszerűbb új márka lett, komoly befolyást szerezve a dekorkozmetikai piacon.

A márkát a smink iránti szenvedély hívta életre, legfontosabb küldetése:

„Magas minőségű termékek elérhető áron a sminkszerető közönség számára”

A márka évek óta online is elérhető Magyarországon, de 2016 szeptemberében 1 évre tesztmárkaként került be néhány hazai Rossmann üzletbe, 2017 decemberétől pedig már mindhárom drogérialáncban széles körben, színes termékválasztékkal elérhető, kipróbálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5213896990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása