1 Million Lucky és Lady Million Lucky
2018. május 08. írta: persica

1 Million Lucky és Lady Million Lucky

Paco Rabanne új illatai

A Million története

A 1 Million és a Lady Million egy generáció fantáziáját testesíti meg. Ugorjunk vissza a kultikus sikertörténet kezdeteihez.

2008. Kirobbant a nemzetközi gazdasági válság. Paco Rabanne válasza egy botrányos aranyrúd volt, amely világszerte felkavarta az indulatokat. A lebilincselő dizájn a zseniális tervező, Noé Duchaufour-Lawrance alkotása. A nemesfémrúd hamarosan kultikus státuszra tett szert, művészeti alkotásként legalább annyira rabul ejt, mint a belsejében rejtőző fantasztikus illat.

A 1 Million harmóniája zeneművet idéz, illatát pedig a rózsa abszolútum és a fahéj teszi intenzívvé. Az illatkompozíció egyensúlyát a fás jegyek, valamint a patchouli és a bőr biztosítja. Érzékiség és erő buja alkímiája olyan férfiak számára, akik nem engedelmeskednek senkinek, és úgy élnek, ahogy kedvük tartja. Nem magyarázkodnak, nem keresnek kifogásokat, és olthatatlan vágyat éreznek az adrenalin iránt.

2010. A fiú és a lány találkozása. Vakmerő hősünkhöz csatlakozik női társa, a csábító Lady Million. Érzéki fehér virágok és testiséget árasztó fás jegyek melegsége egyesül egy ragyogó gyémánt prizmájában. Egy nő, akit vonz a veszély és nem ismer félelmet. Rendkívül magabiztos, semmi sem állhat élvezetei útjába.

2016. Megérkezik Million Privé. Két intenzív keleties illat, amelyek azonnal heves, felfokozott hullámokkal izgatják érzékeinket. Exkluzív és intenzív illatkompozíciók. Kizárólag kiváltságosok számára. A tét magas. Szerencsére játékosaink arra születtek, hogy bátran belevessék magukat a játék izgalmaiba.

2017. Új korszak köszönt be a Million kultusz kommunikációjában. Csatlakozik Jordan Barrett és Sophia Ahrens, az új generáció ikonikus karakterei. Arany ifjak, akik életét népes rajongói tábor kíséri figyelemmel az Instagram prizmáján keresztül. Maximális fokozaton élik az életüket. Övék az álommasina, csak meg kell húzni a kart. Egy csettintés. Fantazmagória. Eufória. Sosincs vége.

2008-2018. Tíz év. 60 millió arany nemesfémrúd. De még mindig nem ért véget az Aranyláz! A 10. Million évfordulóra még több mámorító élménnyel készül a márka: 1 Million Lucky és Lady Million Lucky, akik újraírják a szerencse fogalmát. Az illatok merészek és nem mindennapiak, segítenek irányítani szerencsédet és sorsodat. Egyszer élsz, élj hát merészen, legyél Te a LEGSZERENCSÉSEBB ember!

Tartozz a szerencsések közé

A szerencsét jellemzően a véletlennek tulajdonítjuk. Mi a helyzet a szerencsével, ha érzésként gondolunk rá? Euforikus feldobott állapot, ami belülről szabadít fel? Örömittas érzés, mintha az egész világ a szövetségesed lenne?  A Million Lucky illattal megtapasztalhatod a szerencse érzését. A sorsodat Te irányítod, használd hát ki a lehetőségeket. Az élet egy játék. Ideje, hogy Te legyél ennek a játéknak a SZERNCSÉS nyertese.

A szerencse üvege

Ha már mindened megvan, még többet akarsz. Az arany után jöhet a platina.

A Million Lucky esetében az ikonikus aranyat még értékesebb nemesfém váltja fel, a platina. Tiszta, tömör és rendkívül különleges. Óda Paco Rabanne-hoz, a lázadó elméhez, aki illatokkal és a nemesfémek csillogásával jeleníti meg a Million fantáziavilágát. Számára a legmerészebb álom sem nevetséges, és a nemesfém is annál jobb, minél értékesebb.

Meghökkentő érdekesség: egyszer 9 kg aranyat és 300 karátnyi gyémántot használt fel egy ruhához, amelyet Francoise Hardy számára tervezett. Meglehetősen nehéz viselet volt a hölgy számára, szinte lépni is alig tudott benne. Alkalmi. Gyakorlatias. Feledhetetlen.

A Lucky parfümök

1 Million Lucky

Az érzékeket megbabonázó üde illat. Zamatos zöld szilva íze. Rabul ejtő férfias fás jegyek. Vágyakat felkorbácsoló kéjes mogyoró. Mindez egyszerre. Lélegezd be és tiéd a világ, vedd el! Éljenek soká a SZERENCSÉSEK!

Lady Million Lucky

A rózsák forradalma, amely falakat rombol le, és megnyitja az utat a színtiszta érzékelés előtt. Kirobbanó málna illat, igazán élvezetes ínyencség. Az érzéki szantálfa még tovább feszegeti a határokat. Euforikus alkímia, a SZERENCSE az új szenvedély.

Szerencsés stáb a szerencse tánchoz!

Lucky Dance

Öt tehetséges befolyásos személyiség csatlakozik a Million két arcához: Sophia Ahrens és Jordan Barrett.

A Los Angelesben élő világhírű koreográfus, Tricia Miranda vezényletével – aki olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint Beyoncé, vagy a Gwen Stefani & 50 Cent – a vagány arcok tánccal fejezik ki, hogy mit jelent számukra a szerencse (Lucky Dance).

Legyen saját táncod, ragadd meg a lehetőséget!

Maradj velünk kövesd nyomon, mi történik a Lucky stábbal. Kövesd figyelemmel a kampányt.

Jordan Barrett: SZERENCSÉSNEK született! 

Ízig-vérig megtestesíti a rossz fiú karaktert érzékien pimasz ajkaival és veséig hatoló tekintetével. Szobor szépségű állkapocs, vakítóan kék szemek villannak ki a kócos szőke sörény mögül. Nyers üdesége a kétneműség határát súrolja, újraértelmezi a szépség fogalmát egy olyan világban, ahol a határok elmosódni látszanak.  Mindössze 21 évesen a Vogue már úgy említi, mint az új korszak „It” férfijét, akit Mert&Marcus és Steven Klein fotói tettek halhatatlanná. Nagy népszerűségnek örvend a divatvilág berkeiben és seregnyi követővel büszkélkedik, akik minden lépéséről tudnak az Instagramnak köszönhetően. A Million energiájával néhány óra alatt bejárja a világot. Egyik percben még a napfelkeltében gyönyörködik a Black Rock sivatagban, a következőben pedig helikopteren száll Manhattan felett és éppen leszállásra készül a város nyüzsgő forgatagában. Megállíthatatlan, folyamatosan próbára teszi szerencséjét. A következő kihívás a színészi karrier Hollywoodban.

Sophia Ahrens: A SZERENCSE hölgye!

Belevaló bombázó, szobor metszésű arccsonttal és nádszál termettel. Egyetlen ragyogó pillantásával bevonz titkos világába és örökre rabul ejt. Ízig-vérig Paco Rabanne lány, aki bárhol jár, mágnesként vonzza a tekintetet, magabiztossága pedig hipnotikus. Mindössze 22 évesen már profinak számít a divatszakmában, a legnevesebb kifutókon a legrangosabb divatházak arcaként láthatjuk. Mégis leginkább különleges egyénisége teszi egyedivé. Ugyanis megmaradt csiszolatlan gyémántnak: természetes, szabad és bátran felvállalja magát.

A Lucky Kampány

A kampányt a látnoki képességekkel bíró fotós, Nathaniel Goldberg neve fémjelzi. A LUCKY duó az érzékiség határait feszegeti. Mágnesként vonzódnak egymáshoz, táncukat áthatja az erotika, merészebb, mint valaha. Sugárzik belőle az intenzitás, szinte szagolni lehet az 1 Million Lucky vibráló frissességét és a Lady Million Lucky izgató érzékiségét.

Egyetlen mozdulattal próbára teszik szerencséjüket. Egy csettintés…, a világ pedig a lábuk előtt hever.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5713899840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása