MILLION LUCKY illatpár
2018. május 08. írta: persica

MILLION LUCKY illatpár

A 2018-as év legnagyobb és legfontosabb PACO RABANNE illata megérkezett!

Az új illatok most nem a jól megszokott arany, hanem a nagyon trendi ezüst színbe öltöztek és sikeresebbek, mint valaha.

A szerencse Rád mosolygott! Felejts el mindent, amit a szerencséről gondolsz. A Million Lucky illat álmaid eléréséről szól. Csak egyszer élsz, ezért merd élvezni az életedet úgy, mintha Te lennél a legszerencsésebb ember a Földön! A 1 Million Lucky illat fejjegyében érezhető a grapefruit és a jázmin; a szívjegyben, mintha mézeskalácsba harapnánk a méz és a kasmír dominál; míg vetiver és tölgymoha találhatóak az alapjegyek között.

A Lady Million Lucky igazi függőséget okoz a málna rózsa és a krémes ciprusos jegyekkel. Rózsás forradalom Paco Rabanne-tól: buzgó összecsapás az örömteli szélsőségig.

Az illat már megvásárolható az üzletekben: Douglas, Marionnaud, Müller.

Legyél Te is szerencsés a Lucky illatokkal!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5213899816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása