Babor kezelések
2018. május 17. írta: persica

Babor kezelések

A kényeztetés és luxus élvezete

A több mint 50 éves német márka a legkülönfélébb bőrigényekre kínál professzionális kozmetikai kezeléseket, így biztosítva egészséges megjelenést a bőr számára. A Babor a legkiválóbb természetes összetevők és innovatív kezelési eljárások összhangjával gondoskodik a hatékony professzionális bőrápolásról. Különleges kezelései, nem csupán a bőrre, de az egész testre jó hatással vannak. Ragyogó bőr, kipihent test, magasabb energiaszint, kiegyensúlyozott lelkiállapot - ezt eredményezi minden Babor arckezelés.

A HSR lifting Extra Firming egy azonnal látványosan ható luxus feszesítő és ránctalanító kezelés. Az egyedülálló kezelés hatására megemelkedik az arc kontúrvonala, kisimulnak a ráncok, a bőr feszesebbé, ragyogóbbá válik. A kezelés a speciális relaxáló és lifting masszázs mellett ajak- és szemkörnyék ápolást, kéz- és karmasszázst, HSR maszkot tartalmaz.

A Babor Effectiv Touch masszázs rituálé öt lépésből álló pihentető arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, mely több kultúra masszázsmozdulatait is tartalmazza. A metódus a fejbőrmasszázst, nyirokmasszázst, akupresszúrás pontok stimulálását is magában foglalja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr613966550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása